KOME ĆE PRIPASTI Lorena: Ana Sević i Darko Lazić SE DOGOVORILI O STARATELJSTVU, ali pevač mora da odloži svadbu sa Marinom

21/03/2019 | 11:27

Pevač Darko Lazić posle teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedva preživeo, potpuno je promenio životne navike. Srećne vesti da će mu verenica Marina Gagić roditi sina dale su mu još veću snagu da istraje u borbi za zdravlje.

Pošto je devojku nedavno verio, pevač je sve podredio opremanju kuće u dvorištu porodičnog imanja u Brestaču.

– Kuću sam sagradio za Marinu i sebe, radovi su u toku, biće gotova do leta. Ja odavde ne mrdam. To mi je baza, tu je moj skromni dom, moj mir. Grad mi nije daleko. Roditelji će mi pomoći oko deteta, ali i njeni roditelji – rekao je Darko, koji će uskoro staviti tačku i na brak sa koleginicom Anom Sević sa kojom ima ćerku Lorenu.

Iako su se rastali još pre nekoliko godina, sve ovo vreme imali su problem o dogovaranju kome će pripasti starateljstvo i stan u kojem su živeli. Zbog toga se pevač nije ni oženio Marinom.

– Radimo na razvodu, biće uskoro i to rešeno. Postigli smo dogovor o starateljstvu nad Lorenom, sve će to biti u redu – istakao je Lazić, ali nije rekao kako će se o devojčici starati jer ne želi da ometa proces. Zbog procesa razvoda koji se ne može završiti brzo, svadba sa Marinom će morati da sačeka. Biće sledeće godine.

– Neka se ove godine porodi, pa ćemo lepo sledeće godine natenane da spremimo svadbu. Tada će taman, kako Darko kaže, moći i da zapeva na svadbi jer je tek dobio dozvolu lekara da može da pusti glas, što ranije nije smeo zbog problema sa plućima.

– Nisam smeo da pe vam, ali skoro sam išao na kontrolu i rečeno mi je da polako mogu da počnem da pevam – otkrio je pevač.

story.rsScenaAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike