Kom poznatom šmekeru ne bi odolela: Nataša Bekvalac bi volela da poljubi njega (foto)

04/12/2019 | 20:15

Pop ikona Nataša Bekvalac u ogromnim je pripremama za svoj prvi solistički koncert koji će se održati u Areni na Dan zaljubljenih, 14. februara 2020.

I dok publika ne može da dočeka da vidi šta im je to Nataša spremila, ona je u jednom intervjua koja je dala za domaće medije prokometarisala kako se odvijaju pripreme za veliki spekatkl, pa istakla da svakodnevno vežba kako bi bila u top formi.

– Koncert je veoma zahtevan ne samo za moju dušu i srce, već i za telo. Publika će sem dobre muzike moći da vidi i celokupni šou, a igranje i pevanje zahteva ozbiljne fizičke pripreme. Oprobaću se u stvarima od kojih sam oduvek bežala. Taj 14. februar je za mene, sem koncerta i proslave 20. godina karijere, ujedno i susret sa najvećim strahovima – dodala je ona za magazin “Star”.

Nataša Bekvalac pustila u prodaju karte za koncert, ODMAH SE OGLASILA Jelena Karleuša, a evo šta je uradila Marija Šerifović!

Kako se Nataša često šali na račun svog ljubavnog života, pripadnici sedme stile uvek koriste priliku da joj postave neka šakakljiva pitanja.

Sada je došlo na red ono, kog poznatog muškarca bi Bekvalčeva volela da poljubi.

Na iznenađenje svojih fanova, mala plava rekla je da bi poljubila taletovanog američkog glumca Adriena Brodija, poznatog po ulozi The Pianist.

– Definitivno bi to bio Adrien Brodi – izjavila je za pomenuti magazin novosadska Barbika koja je poznata po tome što uvek bira zgodne muškarce za svoje partnere.

Ako slučajno ne znate na kog šmekera je mislila, pogledajte u nastavku:

Stranice 1 2
story.rsATA Images

Još iz rubrike