Kloi konačno rekla zašto je Tristanu oprostila prevaru u toku trudnoće

27/06/2018 | 13:30

Košarkaš Tristan Tompson uradio je najgoru stvar koju može da priredi muškarac ženi – prevario je trudnu partnerku, a za sve se saznalo nekoliko dana pred porođaj njegove izbranice, starlete Kloi Kardašijan. Tri meseca je ćutala, nije komentarisala ni navode da su zajedno, da nisu pod istim krovom… A sada je otkrila svoju stranu priče.

Kloi bi možda ćutala i dalje da je jedna devojka sa Tvitera nije navela da kaže šta ima o prevari njenog partnera i oca njene ćerke Tru.

– Volim i obožavam Kloi Kardašijan, ali sam jako razočarana jer je ostala s tim bezveznim Tristanom. Propoveda o ženama koje znaju koliko vrede i kada treba da odu, a kad je vreme da ona ode, licemerna je. Ostala je s njim – napisala je obožavateljka koja koristi nadimak “Queen Persia”.

Prvi put o svemu je Kloi napisala, očigledno uznemirena što o njoj tako misli neka druga žena:

– To baš i nije istina. Nemaš pojma šta se događa u naša četiri zida, niti koliko je snage potrebno da koegzistiramo u ovoj situaciji. Ponosna sam na svoju snagu. Cenim tvoje mišljenje i nadam se da se ono odnosi i na sve ostale koji se nalaze u istoj situaciji.

“Queen Persia” joj je zatim poručila da nije imala nameru da je osuđuje.

– Obožavam te. Ti si uzor milionima devojaka, a tvoji obožavaoci su zaštitnički nastrojeni jer ne želimo da ti neki bezveznjaković opet slomi srce. To je sve – napisala joj je.

Story.rsSuper ŽenaGuliver/Getty

Još iz rubrike