Kit Urban: Nikol me je izvukla iz pakla zavisnosti

20/03/2018 | 21:40

Kantri muzičar Kit Urban javnosti je najpoznatiji po braku s australijskom glumicom Nikol Kidman, a u emotivnom je intervjuu priznao kako je izgledao njegov život pre nego je upoznao sadašnju suprugu. Naime, Kit je mladost proveo u raljama zavisnosti o drogi i alkoholu, pa priznaje da ga je ljubav slavne australijske glumice spasila od samog sebe….

Na vrhuncima svoje karijere muzičar Kit Urban živeo je načinom života koji je kilometrima daleko od onog koji vodi danas. Naime, 50 – godišnji kantri pevač godinama je bio teški zavisnik o alkoholu i drogama, a to se reflektiralo na sve ostale aspekte njegovog života. Tako je sve do fatalnog susreta s Nikol Kidman vodio besmislene ljubavne veze u kojima bi se potpuno distancirao.

Објава коју дели Keith Urban (@keithurban) дана

– Pre braka sam bio jako loš u vezama. Nisam se mogao da se predam jednoj osobi, ali sam istovremeno pisao ljubavne pesme – izjavio je Kit i priznao da se zavisnosti rešio tek kada se pre 11 godina oženio Nikol Kidman.

Naime, iako je posrnuli muzičar već u par navrata pokušao s lečenjem, Nikol je uzela stvari u svoje ruke i samo četiri meseca nakon venčanja organizovala intervenciju. U svom je naumu i uspela budući da Kit nikada više nije posegnuo za bilo kojom vrstom opijata.

– Nikol je u moj život stigla kao anđeo s neba čija me je ljubav u poslednjem trenutku izvukla iz pakla zavisnosti.

Објава коју дели Keith Urban (@keithurban) дана

story.rscover.style.hrguliver/gettyimages

Još iz rubrike