Kim Kardašijan morala da demantuje DA JE SPAVALA sa Drejkom

04/09/2018 | 19:25

Nedavno se na internetu pojavila teorija da Drejk u svom hitu In My Feelings repuje o čuvenoj rijaliti zvezdi Kim Kardašijan, zbog čega su fanovi masivno počeli da veruju da su oni imali kratku avanturu. Glasine su počele da se šire tolikom brzinom, da je Kim lično morala da ih demantuje.

Naime, jedna osoba je na Tviteru detaljno proučila tekst već svima poznate pesme. On je istakao da u pesmi ima brdo znakova koji ukazuju da su slavni reper i Kim imali kratku aferu. Između ostalog, pesma počinje rečima: ”Kiki, do you love me?”, a svi oni koji prate Keeping Up with the Kardashians znaju da je Kiki samo jedan od Kiminih nadimka.

Međutim, “dokazima” tu nije kraj. Kao prilog, fan je priložio i mapu naselja u kojem živi Vest porodica, ali i Drejk. Ispostavilo se da stih pesme: ”I cut down the block, made a right/ spustio sam se niz blok, pa skrenuo desno”, predstavlja pravu putanju koja vodi od njegove do Kimine kuće.

Zbog brojnih fanova koji su počeli da veruju u ovu teriju, Kim se javno oglasila i kratko, ali jasno demantovala celu priču.

– Nikada se nije desilo. Kraj priče – rekla je rijaliti zvezda.

Објава коју дели champagnepapi (@champagnepapi) дана

story.rstracara.comguliver/gettyimages

Još iz rubrike