Kim Kardašijan dozvoljava Nort Vest da se OVAKO IGRA

12/01/2019 | 19:15

Nije tajna da Kim Kardašijan i Kanje Vest prate trendove i vole da izgledaju dobro. Bilo da je reč o najnovijim dizajnerskim komadina sa modnih pista širom sveta, ili odeći koju sami kreiraju, popularni par uživa u skupocenoj i modernoj garderobi, a po svemu sudeći, takva je i njihova ćerka!

Kako stara izreka poručuje, kakvi roditelji – takva i deca: u novoj objavi na društvenim mrežama, Kim je sa svetom podelila fotografije svoje ćerke Nort Vest koja isprobava njene cipele.

– Nort je zavirila u moj cipelarnik – napisala je Kim na Tviteru.

Iako joj je tek pet godina, Nort je već imala svoje prvo pojavljivanje na crvenom tepihu i modnoj pisti. Pored mode, buduću zvezdu svakako zanima i šminkanje, što su ranije i dokazale pređašnje objave njene majke na Instagramu.

– Uvek se igramo pre spavanja, nakon tuširanja kada je u krevetu. Moja torba je uvek na stočiću pored, jer često ima naviku da traži šminku koja se nalazi u njoj. Dok se okrenem na sekund onda uspe da razmaže ceo karmin po svom licu – podelila je Kim.

– Tako da za nju sada imam posebnu vrećicu sa šminkom. Opsednuta je šminkom i obožava da me gleda dok se spremam i uživa kada se i ona sprema za izlazak. Obožava proces šminkanja, ne može biti veća mamina devojčica – pohvalila se ona.

story.rstracara.comguliver/gettyimages/spalsh news

Još iz rubrike