Kežman se oglasio prvi put posle venčanja i javno se obratio SUPRUZI

04/09/2018 | 10:30

Bivši fudbaler Mateja Kežan oglasio se prvi put nakon što je na Adi Bojani izgovorio sudbonosno “da” Tari Šumonji iz Beograda.

Iza mladenaca je po jedan brak, a ovog puta Mateja Kežman je rešen da njegova ljubav sa Tarom bude večna. Iako se retko oglašava kada je reč o njegovom privatnom životu, Kežman ovog puta nije odoleo i u svom stilu, kao veliki vernik, poručio je – “Uz Božji Blagoslov, našu veru i ljubav do kraja ovozemaljskog života bićemo zajedno”.

Uz Boziji Blagoslov ,nasu veru i ljubav do kraja ovozemaljskog zivota zajedno 🙏❤@tara_sumonja Zeleo bih da se zahvalim @vericacharlie i njenom gudackom kvartetu , nasem sjajnom drugaru @miskoplavi , St Luis Bendu na celu sa Markom i @mimi_djo @fackinyoma na muzickom programu koji su ovaj poseban dan za sve nas ucinili carobnim ❤❤❤ Hvala Mikanu Zecu koji nam je obezbedio plazni bar na objektu Fkk Ada Bojana , drugarima sa plaze @sandboxkiteclub , nasim najdrazim drugarima iz @clandestino_na_bojani , brodovima Šuka i Šuka 2 , Dino Zejdin prevoz, @adabojanaapartmani ,@comfort_apartments nasoj dragoj Lejli i svima koji su pomogli na bilo koji nacin , jer su svi zajedno sa nasom energijom i ljubavlju ovo vencanje napravili bajkovitim. Sigurno cemo zajedno sa svojim prijateljima i porodicama ovaj dan pamtiti do kraja zivota … 🙏❤ Ada Bojana create a magic🕺😍

A post shared by Mateja (@kezman888) on

Tara i Mateja, koji dele avanturistički entuzijazam, ljubav prema prirodi, prema Adi Bojani i neformalnim stvarima, su prezadovoljni kako je izgledala njihova svadba.

– Muzičari, gosti, porodica i prijatelji su zajedno sa našom energijom i ljubavlju naše venčanje napravili bajkovitim. Sigurno ćemo zajedno sa prijateljima i porodicama ovaj dan pamtiti do kraja života – istakao je nekadašnji sportista.

A post shared by Igor Kezman (@igor_kezman) on

Mateja se posebno zahvalio kvartetu violina koji je uz najlepše muzičke note ispratio čin večanja, zatim bendu i pevačima koji su, kako kaže “muzički program i kompletan dan učinili čarobnim”. Gosti, kao i mladenci bili su oduševljeni umećem Miška Plavog koji je sa harmonikom razgalio goste i na plaži napravio pravu žurku, što su neki od njih i kometarisali na društvenim mrežama.

Gotovo😘😀

A post shared by мирјана (@mira.kezman) on

Na Kežmanovom venčanju bilo je troje njegovo dece iz prvog braka sa Emilijom Kežman, dok je njegov sin iz vanbračne zajednice sa Marijom Perković izostao, budući da je suviše mali za svadbena veselja. Kežmanova majka i brat takođe su bili uz njega i izuzetno se veselili njegovoj sreći i novom početku.

story.rsBlic.rsInstagram, Instagram Printscreen

Još iz rubrike