Karleuša i Vidić su u SVAĐI godinama, a evo ŠTA se dogodilo kada su se sreli

28/12/2018 | 19:10

Jelena Karleuša sinoć je sa suprugom Duškom Tošićem bila u noćnom provodu, što je i sama pomenula gostujući jutros u “Jutarnjem programu” TV Prva.

U pitanju je jedan restoran u kojem je nastupao Adil Maksutović, a nakon što su se Jelena i Duško pozdravili sa Marijom Šerifović, došao je i kreator Saša Vidić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана

Poznato je da Jelena i Saša godinama unazad nisu u dobrim odnosima i da ne razgovaraju, te je sve zanimalo kako će proteći njihov susret.

Kreator je potvrdio ove navode.

– Naš susret nije dogovoren. Došao sam na nastup mog brata Adila, to je bilo sasvim slučajno i tu smo se sreli. Mi smo civilizovani ljudi, nismo pobili cele familije da imamo krvnu osvetu. To što smo bili mnogo mlađi i luđi, oboje smo i dalje ludi! Mladost nosi svoje breme, nama je donelo to – kaže Saša.

S obzirom na to da se Vidić više ne druži ni sa Cecom Ražnatović, mnogi su se zapitali da li je njihov odnos zahladneo zbog Karleuše.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasa Vidic (@vidicsasa) дана

– Druženje sa Jelenom nema veze sa Cecom, ona i ja smo prestali da se družimo pre godinu i po dana – istakao je kreator.

Evo i snimka koji je objavio Saša, a na kojem se vidi i Jelena:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasa Vidic (@vidicsasa) дана

story.rstelegraf.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike