Kao na filmu: Šta kvari sreću Nataši i Luki?

23/06/2017 | 20:05

Pop zvezda Nataša Bekvalac oduvek se borila sa predrasudama i osudom sredine. Ipak, atraktivna plavuša nikada nije pridavala pažnju negativnim komentarima, već je hrabro gazila napred.

Ono što je muči u poslednje vreme jeste činjenica da su njeni roditelji kao i članovi uže porodice protiv veze koju je nedavno započela sa IT stručnjakom Lukom Lazukićem. Da stvar bude gora, ni Lukina porodica nije oduševljena novom snajkom. Ipak, moderni Romeo i Julija, tome ne daju značaja.

Ipak, sudbina je definitivno umešala prste u njihovu ljubavnu priču.

– Nataša i Luka su se upoznali pre šest godina na Ibici. Ona se njemu tada jako dopala, kao i on njoj. Ipak, Luka je na tom letovanju saznao da devojka sa kojom je bio u vezi čeka njegovo dete. U tom trenutku nije bilo ni pomisli da će moći da ostane sa Natašom. Rešili su da prekinu svaki kontakt – otkriva blizak Lazukiću.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

– Ponovni, ovog puta sudbonosni, susret desio se pre nekoliko meseci u jednom kafiću. Kada su se videli, shvatili su da i dalje gaje emocije jedno prema drugom i dali su šansu njihovoj vezi. Nataša je nakon sedam dana zatražila razvod od Ljube, jer je tada već bila svesna da su priče o njegovim neverstvima zaista tačne. Iako je želela da održi porodicu, u tom trenutku je odlučila da stavi tačku i pruži sebi novu priliku za sreću – dodaje izvor i otkriva da taj njen potez nije naišao na razumevanje članova pevačicine porodice.

– Svi su bili šokirani kada im je sopštila da se razvodi, a onda i otkrila da ima novog dečka. Niko nije želeo da je podrži i bili su protiv njene nove veze. Ipak, Nataša je odlučila da se sama izbori za svoju ljubav i ovoga puta posluša isključivo svoje srce. S druge strane, ni Lukina porodica nije presrećna zbog svega što se dešava, ali protiv njih dvoje niko ne može – kaže izvor magazina “Blic puls”.

Uprkos svim problemima, deluje da je pop zvezda Nataša Bekvalac srećna i ispunjena sa novim partnerom, a da je zaista tako govori i činjenica da pevačica nikad bolje nije izgledala.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Izvor: pulsonline.rs
Foto: Dejan Briza

Još iz rubrike