Kajli i Trevis na naslovnoj strani UZNEMIRILI SVE: Da li i vi mislite da je sestra Džener PONIŽENA?

17/07/2018 | 23:00

Kajli Džener i Trevis Skot našli su se na naslovnoj strani magazina “GQ”, ali to nije obična naslovnica, daleko od toga.

Pogledajte je dobro i recite da li na njoj vidite neke sporne detalje?

“GQ” je za naslovnu odabralo Kajli i Trevisa kao “najmoćniji par šou-biznisa”. Američki “Tajm” je nedavno Instagram zvezdu i mejk-ap mogula proglasio milijarderkom. Mnogi nažalost, na slici ne vidi nikakvu moć, a ni logičnost između finansijskog statusa Kajli i njenog javnog imidža.

Објава коју дели GQ (@gq) дана

Kroz komentare to ovako izgleda: “Ne hvala, “GQ”, smeće!”, “Ovo je bezukusno”, “Nije čak ni dobra fotografija”, “Prestanite da od glupih ljudi pravite zvezde”.

Suština velikog broja kritika svodila se na to da se Trevis na slici ne ponaša nimalo džentlmenski prema verenici i majci svog deteta.

Zamerilo se i “GQ” što Kajli prikazuje na ovaj način kada je ona doslovno milijarderka.

Објава коју дели GQ (@gq) дана

Kritičari kao da zaboravljaju da je Kajli golotinja i dovela do bogatstva. Kada malo bolje razmilsite, shvatićete da su ove slike najbolji prikaz njene popularnosti i najbolji nastavak nakon teksta u “Tajmu”.

Ovo je Kajli milijarderka od glave do pete (možda ne baš od glave do pete, zadnjica na slici izgleda fotošopirano).

Za takav imidž krivi su producenti, kreatori sage o porodici Kardašijan- Džener, Kajli i njena mama Kris Džener koja je sve aminovala.

To svakako ne opravdava uvrede i seksisičke komentare koje izaziva većina njenih provokativnih slika. Za takve komentare krivi su oni koji ih šalju, pa neka razmisle o tome.

Објава коју дели GQ (@gq) дана

story.rszena.blic.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike