Kajli Džener: Otkako sam dobila ćerku naučila sam da prihvatim sebe i svoje nedostatke

19/08/2018 | 13:10

Kajli Džener krasi naslovnu stranu septembarskog izadnja australijskog magazina Vogue, koji je u prodaji od naredne nedelje.

Mlada zvezda govorila je o ćerkici Stormi, koju je dobila početkom godine i kaže da ne misli da se mnogo toga promenila otkako je postala majka, prenosi Teen Star.

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана

– Više razmišljam o budućnosti. Ranije sam živela dan za danom, a sada sam fokusirana na budućnost. Mislim da sam i sebe više zavolela otkako sam dobila Stormi. I trudim se da budem pozitivinija, iako sam i ranije bila takva – rekla je ona i objasnila da joj ćerka promenila i pogled na svet lepote, kojim neprikosnoveno vlada.

– Otkako sam dobila ćerku, naučila sam da prihvatim sebe i svoje nedostatke. Čak i svoje uši, koje nekada nisam volela: ona ih je nasledila od mene i sada ih volim. Jednostavno se trudim da drugačije gledam na svet, kako bih to prenela na nju. Želim da joj budem dobar uzor. Šta bi se dogodilo da mi kaže da ne voli svoje uši, a ja joj kažem da ih ni ja ne volim? Tako da, učim se da volim sebe više.

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана

Dvadesetjednogodišnja Kajli trenutno živi sa dečkom Trevisom Skotom, sa kojim je i dobila ćerkicu.

– Čitam na Instagramu da ne živimo zajedno, pa želim da istankem da nema noći koju ne provedemo zajedno – često smo na relaciji između našeg doma u gradu i moje kuće u Kalabasasu – objasnila je Dženerova.

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана

story.rstracara.comguliver/gettyimages

Još iz rubrike