Kajli Džener: Brišem Instagram čim se porodim

07/10/2017 | 13:28

Svi ćemo se složiti da Kajli Džener ne bi bila ono što jeste sada da nije bilo njenog Instagram profila. Rijaliti zvezda je nakada svakodnevno častila fanove izazovnim fotografijama. Međutim, čini se da je tim danima došao kraj.

Da li je Kajli Džener trudna: Evo šta kaže mama Kris

Od kada su se pojavile glasine o trudnoći, Kajli se drži podalje od svih društvenih mreža. Retko objavljuje fotografije i klipove. Čak i kada objavi, to radi kako bi promovisala novu kolekciju naočara i Lip Kita. A ako ispuni obećanje koje je dala, onda će za par meseci potpuno nestati sa društvenih mreža.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Rijaliti zvezda je pre dve godine, u jednom intervjuu, otrkila da će se povući sa Instagrama kada dobije prvo dete.

– Kada dobijem dete neće me biti na Instagramu. Verovatno ću obrisati Instagram i… Znate… Živeti život. Volela bih da osnujem porodicu na nekoj farmi. Bila bih okružena decom, a telefona bih se otarasila. Živeću život i prestaću da radim ovo što radim – izjavila je tada 18-godišnjakinja.

Da li će Kajli zaista ispuniti svoje obećanje, nismo sigurni. Ali ako je suditi po njenom manku aktivnosti na društvenim mrežama, čini se da ni posle dve godine nije promenila misljenje.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Story.rstracara.comguliver/gettyimages

Još iz rubrike