KAJA OSTOJIĆ 3 PUTA SE UDAVALA: A svi su zaboravili da su pevačica i OVAJ KOŠARKAŠ bili zajedno

13/12/2018 | 17:35

Poznata pevačica Katarina Kaja Ostojić već godinama je u srećnom braku sa producentom Džuniorom Džekom, a pre njega bila je u dve bračne zajednice koje su se neslavno završile.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic) дана

Kao mlada devojka udala se za Nikolu Dragojlovića sa kojim ima ćerku Nikolinu, a 2009. godine udala se za tadašnjeg dečka, košarkaša Uroša Duvnjaka. U to vreme on je igrao za jedna poljski klub i kada se vratio u Srbiju njihov zajednički život išao je pogrešnim tokom, pa su se sporazumno i bez teških reči razveli krajem 2010. godine.

Pevačica Katarin i košarkaš Uroš odlučili su da se razvedu posle godinu i četiri meseca braka. Razlog za rastavu nisu bile ni prevare ni svađe, već su se njih dvoje udaljili i vremenom osetili veliku netrpeljivost. Razvod je bio sporazuman.

Kaja je podnela zahtev za razvod, a Uroš se iselio iz stana.

– Svaki brak ima i uspone i padove, tako i naš. Bilo je i svađa, ali je bilo i ljubavi, što je normalno. Mi smo se udaljili i vremenom počeli jedno drugo da mučimo i to je jedini razlog našeg razvoda. Nije bilo prevara, nije bilo skandala, svađa… Ni Uroš ni ja nismo takvi ljudi – rekla je tada Kaja.

story.rskurir.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike