Kad vidite sa kime se poznata voditeljka pojavila na Fashion Weeku, RASTOPIĆETE SE: U NJIH DVE SVI SU GLEDALI BEZ REČI! (foto)

21/04/2019 | 11:57

Na jučerašnjoj reviji Boška Jakovljevića na 45. Pervol Fešn viku poznata voditeljka pojavila se u ulozi manekenke. I to u posebnom društvu i savršeno stilizovana.

Dizajner je u novu kolekciju uvrstio modele i za žene i za muškarce, ali i za najmlađe kojih su na pisti dobili svojih pet minuta.

Među malim manekenima bila je i Ana, koju je na manekenskom debiju pratila majka, poznato TV lice Aleksandra Švraka (Jeftanović).

Kada su se njih dve pojavile, veoma modno usklađene, oduševile su prisutne u publici.

– Ja sam ovde samo pratilac, ali hvala u Anino ime – uzvratila je poznata mama nakon revije na čestitke zbog uspešnog nastupa.

– Potpuno drugačije, super sve to nekako život preuredi i pomeri za jedno mesto unazad, tako da ja ovde nisam zbog sebe, ovde sam zbog nje, ali to je i redosled u životu, to tako i ide. Ono što je važno je da ona to voli i da ona u tome uživa i onda je svima lepo – prokomentarisala je za “Ženu” Aleksandra neposredno nakon revije.

Story.rsŽena BlicAta Images Antonio Ahel

Još iz rubrike