Kad ljubav promeni sve: Vuk Kostić se zbog Aleksandre odlučio na OVAJ veliki korak

13/03/2018 | 16:42

Glumac Vuk Kostić je od nedavno u vezi sa Aleksandrom Popović. Menadžerka jedne strane kompanije osvojila je srce našeg glumca, a on se u međuvremenu odlučio i na značajan korak.

Pozvao ju je da se useli u njegov stan u naselju Crveni Krst što je ona i prihvatila tako da par sada živi zajedno.

– Vuk ima dovoljno iskustva da može da proceni da li mu neka devojka odgovara. Iza sebe ima nekoliko dugih veza, ali do sada je izbegavao zajednički život, pravdajući se i sebi i drugima da za to ima vremena. Međutim, Aleksandra mu baš prija, na istim su talasnim dužinama i nemaju nikakvih nesuglasica, tako da je zaključio da bi sa njom mogao da podeli život – kaže izvor blizak listu “Alo”.

Vuk je izabranicu upoznao i sa svojom majkom Gordanom.

– On je Aleksandru upoznao i sa svojom majkom Gordanom, što dovoljno govori o tome koliko mu je lepo sa njom. Svi dobro znaju da je Vuku, nakon što ga je u 21. godini života napustio otac, majka postala najvažniji i jedini životni oslonac. Upoznavanje njemu trenutno dve najbitnije žene veliki je korak u njegovom životu – kaže izvor za “Blic”.

Njih dvoje su se upoznali prošlog leta u Bigovu, a prema izvorima bliskim paru nije isključeno da svadba bude organizovana uskoro.

story.rsAntonio Ahel/ATA images, Stefan Tomašević/ATA Images

Još iz rubrike