Potpuno promenila stil života: Jelisaveta Orašanin otkrila sta joj smeta u Italiji

17/12/2019 | 10:57

Pre nekoliko meseci glumica Jelisaveta Orašanin preselila se iz Amerike u Bolonju, gde njen suprug, slavni košarkaš Miloš Teodosić nastupa za košarkaški klub Virtus.

Lepa umetnica sada objašnjava kako se vrlo brzo prilagodila novom gradu u kome živi i tamošnjem mentalitetu, ali i da postoji nešto što joj veoma smeta.

– Italijani su preležerni, preopušteni. To ne mogu da izdržim. Ležerniji su od nas. No, ono što je dobro u svemu jeste da Italiji jako retko pričaju engleski i onda se njihov jezik brzo uči. Tako da mogu da kažem da je to plus – kaže za “Blic” Jelisaveta Orašanin i objašnjava zbog čega tamo ne uživa u noćnom životu:

– Tamo nema provoda. U osam idem na spavanjac sa detetom. Kod kuće sam i nema mrdanja.

 

View this post on Instagram

 

🇮🇹 #bologna

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on

Ono što posebno Jelisavetu oduševljava kod Italijana jesu porodični rituali koje često ima prilike da vidi.

– Italijani imaju pauzu za ručak od 14 do 17 časova i to poštuju. Tada su kod kuće i to je divna stvar. Lepo je da imate vreme rezervisano za porodicu. Da doručkujete, ručate i večerate sa porodicom. Neguju to i to je velika stvar za ljude koji rade – naglasila je ona za “Blic” i otkrila šta je ponovo počela da radi sada kada je postala mama.

– Poslednjih nekoliko godina nisam kitila jelku, ali ove godine jesam. Imamo malog ukućanina, tako da je ove godine okićen stan – kaže Jelisaveta.

story.rsTijana Vuković

Još iz rubrike