Jelenu Kostov DOKTORI SPASILI u poslednjem trenutku: Znam da sam kriva za sve

15/12/2018 | 11:08

Pevačica Jelena Kostov doživela je pravu dramu nakon što joj je pukao silikon u grudima. Pevačica je zamalo dobila sepsu, a doktori su je spasili u poslednjem trenutku.

– Jelena je trebalo da ide na redovnu kontrolu posle porođaja i dojenja, ali nije. Tek kada je primetila da joj je jedna dojka dobila čudan oblik, obratila se lekaru. Mislila je da to nije ništa strašno, ali iz ordinacije je odmah prebačena u operacionu salu. Hirurzi joj izvadili implantate iz ove dojke i stavili nove. Rekli su joj da je pitanje da li bi preživela da je čekala još koji dan – ispričao je izvor za “Svet”, prenosi “Kurir”, a pevačica je potvrdila ova saznanja.

– Nisam se još oporavila, ali tačno je da sam bila veoma loše. Sada sam bolje, prolazi polako i bol. Nisam htela da pravim špansku seriju i sve sam to krila. Znam da sam kriva za sve – izjavila je Jelena, a onda dodala:

– Sliku doktora treba da okačim pored ikone, zahvalna sam mu na svemu. Stavila sam nove silikone i polako se oporavljam. Sada sam shvatila da je čovek srećan samo, ako je zdrav.

story.rsmondo.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike