Jelena Tomašević: Uvek sam za opraštanje drugima i to negde oslobađa našu dušu

03/01/2019 | 15:25

Jelena Tomašević svakako spada u red onih koji su obeležili godinu koja je za nama, te je tim povodom pevačica u novogodišnjem intervjuu za “Blic” sumirala prethodnih 365 dana.

Kakva je za vas bila 2018. godina?

– Što se mene tiče, bila je odlična. Nina je krenula u prvi razred, preselili smo se, fino smo radili, tako da su se desile neke lepe stvari i zadovoljna sam. Samo nek ostane ovako.

Vaš brak uspešno odoleva mnogim izazovima koje nose javni život i posao. Koja je tajna?

– Na prvom mestu mora da bude jaka ljubav i dobra komunikacija. Kad se dobro razgovara svaki problem može da se reši, to je zaista jedan običan recept. Međutim, pravi recept ne postoji, već moraju dvoje ljudi da se razumeju i da podrže jedno drugo kad treba, da razjasne neki problem ako postoji. Sve se rešava kroz komunikaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on


Koja će vam biti primarna želja u 2019. godini?

– Da ostanemo zdravi, da budemo još uspešniji nego što smo bili i da umnožimo ljubav.

Da li svodite račune i opraštate drugima na kraju godine?

– Uvek sam za opraštanje i to negde oslobađa našu dušu – kad oprostimo nekom drugom, zapravo smo oslobodili sebe, a taj drugi nek radi šta hoće. A i kad opraštamo, to se nekako posle i regeneriše kroz naš duh. Što se tiče svođenja računa, to radim tokom cele godine, takva sam bila i kao dete, stalno analiziram. E sad, koliko je to dobro – toliko može da bude i opterećujuće.

story.rspulsonline.rs/blic.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike