Jelena Kostov napadnuta u Švedskoj: Tu jezivu scenu želim da izbrišem iz glave što pre!

11/03/2018 | 16:32

Poznata folk pevačica Jelena Kostov prošla je kroz pakao tokom boravka u Švedskoj gde je imala nastup. Naime, kako portal pink.rs saznaje, Jelena je napadnuta na parkingu jednog velikog šoping centra gde je i opljačkana.

– Jelena je odlučila da prekrati vreme do nastupa u Švedskoj, pa je odlučila da ode do jednog šoping centra sa prijateljicom koja tamo živi. Kada su se uputile ka automobilu napao ih je s leđa muškarac sa kapuljačom na glavi. Oko njih u tom trenutku nije bilo ljudi, budući da je već bilo kasno, a pljačkaš je iskoristio priliku – počinje priču za pink.rs dobro obavešteni izvor blizak pevačici i dodaje:

– Jelena nije znala šta ju je snašlo. Imala je torbicu sa novcem, karticama i dokumentacijom i sve je morala da mu preda, budući da je pljačkaš njoj i njenoj prijateljici zapretio nožem. Čim mu je dala novac, on je pobegao, verovatno u strahu da neko ne naiđe, a Jelena nije mogla da dođe sebi od šoka. Jedva je uspela da ode na nastup, čak je pomišljala da ga otkaže, ali je ipak skupila snagu. Na svu sreću su joj pasoš i karta bili kod prijateljice u stanu, pa nije bilo većih problema oko povratka u Srbiju, ali će joj ova trauma ostati za ceo život, nažalost.

Jelena je potvrdila ove informacije.

– Ne ponovilo se. Ne znam ni sama kako sam uspela da izguram nastup te večeri, to je bilo strašno. Zahvalna sam samo bogu što je naoružani čovek pobegao kad je uzeo novac. Svašta mi je prošlo kroz glavu, mislila sam na sina, na supruga, na porodicu… To je jeziva scena koju želim da izbrišem iz glave što pre. Idemo dalje! Nije mi žao para, ličnu kartu sam vadila opet, sve je to nadoknadivo, bitno je samo da smo svi živi i zdravi – rekla je Jelena Kostov.

story.rsAntonio Ahel/ATA Images, Petar Đorđević

Još iz rubrike