Jelena Karleuša sprema MODNU LINIJU u Kini?

14/08/2018 | 15:41

Nekoliko dana pred proslavu 40. rođendana, Jelena Karleuša otputovala je u Kinu, gde trenutno boravi njen suprug Duško Tošić, saznaje “Tračara”, pevačica neće samo odmarati sa porodicom, već će imati i nekoliko poslovnih sastanaka.

Pop diva će, pored snimanja video materijala za nove spotove, u Kini imati nekoliko sastanaka sa lokalnim kompanijama, gde bi trebalo da razgovara o pokretanju svoje modne linije.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

– Poznato je da je Kina trenutno najveća ekonomska sila na svetu, a Jelena će tamo provoditi dosta vremena narednih godina, zbog Duškove fudbalske karijere. Zbog toga je odlučila da istraži opcije, kako bi konačno uplovila u modni biznis – priča izvor i objašnjava da je to Karleušina dugogodišnja želja.

– Svi je znaju kao istančanog modnog znalca i nekog ko može da spaja nespojivo, pa nema sumnje da bi njena modna linija bila pun pogodak.

Karleuša je u više navrata isticala da bi volela da se bavi modom ali sve do sada nije imala vremena da realizuje ovu ideju.

– Ukoliko do realizacije dođe, ona će se potruditi da napravi pristupačne modne komade, koje će svaka devojka poželeti da nosi. I sama je pobornik ideje da garderoba ne mora da bude markirana i skupa, već da je osoba iznese na pravi način – završava izvor.

JK sa kćerkama uživa u obilasku Kine, zbog čega je bila nedostupna za komentar.

story.rstrcara.comAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike