Jelena Karleuša i njen tim demantovali nervni slom na snimanju “Zveda Granda”: Ovo je otišlo predaleko

11/04/2019 | 12:50

Jelena Karleuša oglasila se sa njenim PR timom kako bi demantovala nedavne priče o njenom nervnom slomu tokom snimanja Zvezda Granda.

Naime, u medijima su počele da kruže priče o drami koja je nastala na nedavnom snimanju Zvezda Granda, nakon što je pevačica izjurila sa scene i otišla u bekstejdž.

– Snimanje je teklo ustaljenim tokom i činilo se da je Jelena raspoloženija nego što je bila u prethodnoj emisiji. Ipak, kako je vreme odmicalo, postajala je razdražljiva i videlo se da sve teže podnosi to što sedi u studiju. U jednom trenutku, Popović je počeo da se šali sa svim članovima žirija uz gromoglasan smeh u studiju. Jelena je u tom trenutku, ničim izazvana, ustala i krenula ka izlazu –navodno priča izvor blizak pevačici, pa dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

– Tada su se začuli Jelenini stravični jecaji. Bilo je strašno. Njeno plakanje trajalo je više od deset minuta, a onda je kroz suze počela da doziva majku. Nebrojeno puta je ponovila: „Mamice, vrati se, ne mogu da živim bez tebe. Mama, izvini za sve, uskoro ću da ti dođem i bićemo ponovo zajedno“. Njeno takvo stanje rasplakalo je pola studija i svi su skamenjeni posmatrali šta se dešava. Ne sećam se da sam ikada čuo da neko tako bolno jeca i plače’.

Ovu priču je sinoć demantovao Zoran Birtašević, kada je na Tviteru napisao:

– Nikada se nisu dogodile bilo kakve drame na snimanju emisije Zvezde Granda i svi tekstovi napisani na tu temu danas su od početka do kraja delo nekog jako izopačenog.

Ubrzo se oglasila i Karleuša na Instagramu porukom:

– Kada će prestati bolesne laži o meni po tabloidima i zašto nikad? Ovo je sve otišlo toliko predaleko.

story.rstracara.comAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike