Oči u oči: Jelena Karleuša i Kim Kardašijan srešće se uskoro u Americi

25/04/2018 | 13:27

Pevačica Jelena Karleuša uzela je nekoliko slobodnih nedelja, kako bi ćerkama ispunila želju i odvela ih u Ameriku.

Naime, kako “VIP” magazin saznaje, JK će se uskoro otisnuti na prekookeanski put, kako bi sa Atinom i Nikom posetila nekoliko gradova u Sjedinjenim Američkim Državama, a devojke planiraju najduže da se zadrže u Los Anđelesu.

– Otkako su za peti i šesti rođendan prvi put bile u pariskom “Diznilendu“, Atinina i Nikina želja je da posete originalni zabavni park, koji je u Los Anđelesu sagradio Volt Dizni. Maštaju o tom putu već nekoliko godina, a sada je konačno došao trenutak da im mama ispuni najveću želju. Jelena je dugo razmišljala o putu preko Atlantika, a nedavno je presekla i odlučila da je sada pravi trenutak da s ćerkama ode u Holivud – započinje priču za “VIP” magazin izvor blizak pevačici i otkriva razlog zbog kojeg im se Duško neće pridružiti na putovanju.

– Dugo se premišljala da li da krene samo sa ćerkama ili da datum odmora planira prema Duškovom rasporedu. Međutim, kako profesionalni sportisti imaju malo slobodnih dana tokom letnje sezone, Jelena i Duško tradicionalno njegovu pauzu koriste da bi porodično letovali na nekoj udaljenoj destinaciji. A pre nego što ovog leta odu na Maldive, Bali, ili neko drugo egzotično ostrvo, Jelena će iskoristiti priliku da poseti Los Anđeles, Majami i Njujork – kaže naš izvor i objašnjava da devojke planiraju da se zadrže u Kaliforniji minimum dve nedelje.

– Karleuša je tokom američke turneje nastupala na Istočnoj obali, te je propustila da vidi Los Anđeles, kao i sve ono što taj grad nudi. U onoj meri u kojoj se Nika i Atina raduju odlasku u “Diznilend“, u to meri je i Jelena uzbuđena jer u Holivudu ima puno prijatelja koji već godinama žive tamo. A pošto na Beverli Hilsu živi i Kim Kardašijan, nije isključeno da se njih dve sretnu – kaže izvor i pojašnjava:

– Ništa nije nemoguće kada je reč o JK i Kim Kardašijan. Svi znaju da ju je najpoznatija američka starleta svojevremeno okarakterisala kao svoju večitu modnu inspiraciju. Supruga Kanjea Vesta prati Karleušu na Instagramu i redovno joj lajkuje fotografije, a to ne bi radila da ju je Jelena ne zanima. Tako se može desiti da se njih dve nađu na kafi, slučajno ili namerno.

story.rsvip magazinAntonio Ahel/Ata Images, guliver/getty, privatna arhiva

Još iz rubrike