Jelena Đoković STRAHOVALA za razvoj sina, a onda je SHVATILA šta mu u stvari treba! (foto)

31/01/2019 | 09:45

Supruga našeg tenisera Novaka Đokovića je pokazala način na koji ona uči svoju decu da napreduju.

Jelena Đoković je, kako kaže, imala problem sa prvim detetom Stefanom, jer je želela da mu pruži sve kako bi bio najbolji.

– Kada sam prvi put postala roditelj, pratila sam sa dosta straha i stresa Stefanov progres i rast. Da li je napredan? Mislila sam da moram da mu pružim sve najbolje da bi bio najbolji. Vrlo brzo sam naučila da sve što im treba je naša pažnja i ljubav, i kad se igramo i izmišljamo priče, oni uče i o biologiji, i o društvu, nauci, matematici, umetnosti… i uče baš brzo! Zahvaljujući tom prvom iskustvu, sa Tarom nemam takvih strahova i sumnji, sve je mnogo lakše”, napisala je ona na svom Instagramu. 

View this post on Instagram

As Stefan is my first child, I used to be very stressed about his development milestones. Is he fast learner or slow? I kept feeling the pressure of having to give him something extra to help him grow his mind. Luckily, I’ve learned over time that all they need is our love and attention ❤️ When you put those two together, even a simple story brings together all the science, math, languages, biology, music… and boy they learn! Luckily, Tara reaps the benefits now and she is one happy girl! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (Join our @novakfoundation #Care4Kids Facebook group where we talk about parenting, teaching, and so much more 🙌) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kada sam prvi put postala roditelj pratila sam sa dosta straha i stresa Stefanov progres i rast. Da li je napredan? Mislila sam da moram da mu pružim sve najbolje da bi bio najbolji. Vrlo brzo sam naučila da sve što im treba je naša pažnja i ljubav, i kad se igramo i izmišljamo priče, oni uče i o biologiji, i o društvu, nauci, matematici, umetnosti… i uče baš brzo! Zahvaljujući tom prvom iskustvu, sa Tarom nemam takvih strahova i sumnji, sve je mnogo lakše 🥳😊️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Pridružite se našoj Facebook grupi #Care4Kids gde roditelji, učitelji i stručnjaci dele s nama predloge, ideje i kreativne načine za rad sa decom!

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Pratioci su je podržali u novim tehnikama razvoja deteta, pa su joj ostavljali niz komentara na ovoj društvenoj mreži.

Story.rskurir.rsGuliver Getty Images, Instagram

Još iz rubrike