Jelena Đoković podelila srećne porodične trenutke sa letovanja (foto)

20/08/2018 | 19:00

Divno je živeti u srećnom i ispunjenom braku i voleti svaki trenutak proveden sa detetom…

Dok se Novak bori na terenu za novu titulu, njegova najveća podrška supruga Jelena i maleni Stefan uživaju u zajedničkim trenucima. Svoje zapažanje, posmatrajući Stefana kako se igra, Jelena je objavila uz interesantnu fotografiju.

Cheers to new beginnings and fresh starts 🍹 Good luck my champion! ❤ We believe in you! 🎾💪🙏 #TeamDjokovic #NoleFam @djokernole

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Jelena Đoković podelila je srećne trenutke sa svog letovanja. Dok veseli dečak trči kraj mora i igra se u pesku, njegovu bezbrižnost snimila je njegova mama i postavila na Instagram.

Njegova bezbrižnost, igra i sreća inspirisale su Jelenu da napiše: “Koliko sam zahvalna na ovom dečaku…. Toliko učim od njega svaki dan! Čini mi se da smo najmudriji kada smo najmladji. Tada znamo da jedino imamo sadašnjost i sve živimo u momentu. I ljubav i strah i patnju i sreću i bol… sve je sada. Jer živimo sada. Ne juče, ne sutra, već sada. Toliko mudrosti u ovim klincima”.

Da je puna ljubavi i razumevanja, ne samo prema sinu, već i prema suprugu Novaku Đokoviću, Jelena nesebično pokazuje iz dana u dan.

Na sličan i podjednako božanstven način, rečima “Volim da te volim”, učinila je posebnom svoju ljubav prema poznatom teniseru, istaknuvši da uživa u svemu sa njim. Fotografija je nastala povodom njihove godišnjice.

How much I learn from this kid, every single day… I swear to God, we lose wisdom with age. The youngest are the smartest and wisest people. They live, love, care, and dare in the moment. Everything is NOW. All the love, pain, fears, joys.. we only have this moment. Not yesterday, not tomorrow. So wise… 🦖🐒🌞❤️ #grateful #luckymom ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Koliko sam zahvalna na ovom dečaku…. Toliko učim od njega svaki dan! Čini mi se da smo najmudriji kada smo najmladji. Tada znamo da jedino imamo sadašnjost i sve živimo u momentu. I ljubav i strah i patnju i sreću i bol… sve je sada. Jer živimo sada. Ne juče, ne sutra, već sada. Toliko mudrosti u ovim klincima… #zahvalna #ponosnamama

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

 

Story.rsPrva.rsAta Images Antonio Ahel, Instagram, Instagram Printscreen

Još iz rubrike