Jelena Bin Drai: Moj muž je opasno dobar frajer!

16/11/2019 | 14:50

Srpkinja Jelena Bin Drai, koja je udata za Saida Bin Draija i sa njim već 18 godina živi u Dubaiju, nedavno se na Instagramu pohvalila kako ima zgodnog muža. Nakon što je atraktivna majka troje dece postavila fotografiju markantnog Saida, tamošnjeg milionera i zaljubljenika u polo, prijateljice su joj uputile niz komplimenata na račun suprugovog izgleda, a nekadašnja mis Jugoslavije im je odgovorila:

– Moj muž je opasno dobar frajer.

Početak ljubavne priče

U oktobru 1998. godine Jelena Jakovljević postala je Miss Jugoslavije, godinu dana kasnije započela je menekensku karijeru u Milanu, a 2001. otišla je u Dubai i postala najtraženija manekenka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Od samog starta, angažmani su se nizali, a kad je bila na vrhuncu karijere, preko zajedničkih prijatelja, upoznala je biznismena Saida Bin Drai čija je porodica jedna od najmoćnijih u zemlji. Kasnije se ovako prisećala tih dana:

-Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju „rasne“ žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo.

Zajednički život posle samo 2 nedelje

U vreme dok su se Jelena i Sadid zabavljali, u intervjuu datom tokom jednog od njenih dolazaka u Beograd, ispričala je:

– Said je iz mešovitog braka. Onog dana kad je njegov otac oženio Engleskinju, prekršio je pravila, ali to je mnogo godina kasnije znatno pojednostavilo našu situciju. Njegova porodica me je odlično prihvatila. Prema meni se ophode kao da sam jedna od njih, ne praveći razliku između moje i njegove vere. Iako kod Arapa nije uboičajeno da mladić i devojka žive zajedno, Said i ja nismo oklevali da to učinimo. Zajednički život smo započeli posle samo dve nedelje zabavljanja.

Tada je rekla i da im je trebalo neko vreme da se usaglase, a da su već posle tri godine života funkcionisali kao jedno.

Glamurozno venčanje

Venčali su se u aprilu 2008, na glamuroznoj svadbi, na jednom od Saidovih imanja, nedaleko od Dubaija. Dve godine kasnije dobili su ćerku Asju, 2011. godine sina Hilala i 2013. godine još jednog sina Hamdana.

Stranice 1 2
story.rsATA Images

Još iz rubrike