JEDAN DETALJ PROMENIO SVE! Jelena Karleuša i Goga Sekulić POSLE 15 GODINA ZAKOPALE RATNE SEKIRE?

21/04/2019 | 11:32

Jelena Karleuša je pre nekoliko dana svojoj koleginici Gogi Sekulić po stilistkinji u Cirih poslala čizme i cipele iz poslednje kolekcije jednog skupocenog brenda. Kada je Sekulićeva dobila poklon, ostala je bez teksta.

Bez obzira na njihovu dugogodišnju svađu, ona je pevačici poslala poruku i zahvalila joj se na divnom gestu piše Kurir.

– Karleušu je nedavno posetila stilistkinja Marina Simić i pevačica ju je pitala koga stilizuje sa estrade. Dobila je odgovor da trenutno radi s Darom Bubamarom i priprema stajling Gogi Sekulić za novi spot za remiks pesme ‘Seksi biznismen’, koju snima sa Cobijem. Jelena je prvo zanemela, da bi zatim rekla: ‘Evo, pošalji joj jedan poklon od mene’ i dala joj dva para skupocene obuće iz Amerike. Očigledno je nestala mržnja i bes koju su osećale jedna prema drugoj, ipak je od toga prošlo dosta godina – otkriva dobro obavešteni izvor pomenutog lista i dodaje da će se pevačice sigurno sresti prilikom prvog Goginog dolaska u Beograd.

 

– Goga je oduvek bila lafica i sigurno će pozvati Jelenu da joj se lično zahvali jer poštuje lepe gestove, pogotovo od ljudi od kojih to ne očekuje. Koliko je šokirana Jeleninim ponašanjem, toliko joj je i drago. Na kraju krajeva, te njihove svađe bile su deo šou-biznisa. Privatno su slične i nema sumnje da bi mogle da se druže – završava izvor Kurira, čije navode je potvrdila i Sekulićeva.

– Tačno je. Zahvaljujem se Jeleni – kratko je odgovorila pevačica, dok je njena koleginica ostala nedostupna.

Karleuša je inače na prošlogodišnjem koncertu Dare Bubamare izjavila da je Goga dobar čovek, da bi Sekulićeva nakon toga rekla da bi joj pružila ruku pomirenja.

Jelena Karleuša je posle duže vremena napustila Srbiju i otputovala u Tursku. Otkako joj je preminula majka Divna Karleuša, pevačica nije izašla iz Beograda, ali nedavno je rešila da poseti Istanbul.

Dok njen suprug Duško Tošić boravi u Kini, Jelena šetka ovim turskim gradom, a susrela se i s jednim plastičnim hirurgom, čime se pohvalila na Instagramu.

Story.rskurir.rsAta Images Antonio Ahel

Još iz rubrike