IZRASLA U PRAVU LEPOTICU: Ovako izgleda Banderasova ćerka koju je dobio sa Melani Grifit!

16/10/2018 | 15:00

Slavni glumci Antonio Banderas i Melani Grifit bili su u braku do 2014. godine, a iz braka imaju 18-godišnju ćerku Stelu Banderas Grifit, koja je izrasla u pravu lepoticu.

Naime, glumac je sa svojom naslednicom otišao na utakmicu u Los Anđelesu, a pre toga su zajedno pozirali za Instagram.

View this post on Instagram

@Regrann from @antoniobanderasoficial – Con mi hija antes del partido de los #Trojans (el equipo de fútbol americano de USC, University Southern California). _______ Tailgating with my daughter before the Trojans (USC University Southern California team) American football game. @usc_athletics @uscedu @stellabanderasgriffith #la #usctrojans x #gracejohnson #beautiful #girl #fashion #fashionblogger #blog#blogger#instablogger#fff#lfl#f4f#l4l#dakotajohnson#dakoholic#dakotamayijohnson#dakoholics#teamdakota#teamdakotajohnson#suspiria#melaniegriffith#donjohnson#stellabanderas#antoniobanderas#elroyalemovie#BadTimesAtTheElRoyale#susiebannion#emilysummerspring

A post shared by Grace Johnson (@gracequeenjohnson) on

Kao što se da primetiti, Stela je od roditelja nasledila sve najbolje, a čak je i krenula njihovim stopama. Student je prestižne filmske akademije, a u želji da postane glumica ima ogromnu podršku svojih roditelja.

Nakon razvoda od Melani, Antonio se brzo zaljubio u 20 godina mlađu Holanđanku Nikol Kimpel, sa kojom je i danas u vezi.

Story.rsPink.rsGuliver Getty Images, Instagram

Još iz rubrike