IZNENADILA: Evo šta je Jelena Đoković PORUČILA SVIMA koji žele USPEH POPUT NJENOG

22/08/2018 | 22:16

Supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića iznenadila je sve objavom na društvenim mrežama, na kojoj je vidimo u kupaćem kostimu u opuštenom izdanju.

Cheers to new beginnings and fresh starts 🍹 Good luck my champion! ❤ We believe in you! 🎾💪🙏 #TeamDjokovic #NoleFam @djokernole

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

– Upravo sam završila sa čitanjem sjajne knjige “The One Thing”, ne znam kako su je preveli na srpski i da li su je preveli – započela je Jelena Đoković u opisu fotke koja je iznenadila mnoge, pa nastavila:

– Odlična knjiga a uzgred i sjajna poruka svim preduzetnicima koji ne spavaju da bi ispunili svoj san – napravite pauzu i uživajte u odmoru! To je bitan preduslov za uspeh.

– Vidimo se na konferenciji za preduzetnike u oktobru! – zaključila je ona, pokrenuvši lavinu komentara, mahom pozitivnih.

Just finished a great book – The One Thing by Gary Keller (Have you read?). Important advice for all entrepreneurs and students. Make sure you take a break from time to time and allow yourself to fully enjoy it! I’m taking a break from organizing our conference for entrepreneurs👌 @orgnlmagazine #daretobeoriginal #livingmybestlife #greatbook #grateful #💁🏻‍♀️😎💦☀️💦☀️ . Upravo sam završila sa čitanjem sjajne knjige “The One Thing”, a na srpskom “Samo jedno je bitno” (hvala vam devojke što ste podelile naziv u komentarima;Laguna izdala). Odlična knjiga a uzgred i sjajna poruka svim preduzetnicima koji ne spavaju da bi ispunili svoj san – napravite pauzu i uživajte u odmoru! To je bitan preduslov za uspeh. Vidimo se na konferenciji za preduzetnike u oktobru!

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Story.rsBlic.rsGulliver/Getty, Instagram

Još iz rubrike