IZNENAĐENJE ZA SVE gledaoce “Zvezde Granda”: Mirka Vasiljević odlučila da POMOGNE Viki, a evo kako

17/04/2019 | 10:06

Popularna glumica je kandidatima u takmičenju “Zvezde Granda” sat i po vremena pričala o svom životnom iskustvu i dodala da je srećna što je upoznala mlade i vredne ljude.

Malo ko je očekivao da se glumica Mirka Vasiljević nađe u emisiji “Zvezde Granda” u timu Viki Miljković. Upravo to se dogodilo, a sada objašnjava kako je došlo do toga da budućim pevačima drži predavanja.

– Odmah da kažem da ja nisam deo njenog tima, ona ima ljude koji rade sa kandidatima… Ipak, s obzirom na to da sam od pete godine u medijima i posle sam snimila “Anđele”, pa je gluma postala moj ozbiljan hobi i na kraju posao, mnogo sam ljudi za sve te godine upoznala. Sa svima sam u super odnosima, a sa nekima se i viđam i družim. Dugi niz godina znam Viki, ja sam se rodila 90-ih godina, kada je ona imala ozbiljne hitove i odrastala sam kada je bila ozbiljna pevačica. Tokom moje karijere smo se upoznale, a posle ostale u kontaktu. Relativno skoro smo se videle i počele o ženskim temama da pričamo na kafi – kaže Mirka za “Blic” i dodaje:

– Pričala mi je da je ova godine velika odgovornost jer su dobili mentorski rad, približila mi je svoj rad u “Zvezdama Granda” i palo joj je na pamet da joj pomognem, da se jednom pojavim i prepričam kandidatima svoje iskustvo. Ono što se od glumaca očekuje je da u svakom trenutku na sceni budu najbolji što mogu, bez obzira šta im se privatno dešava. Ja sam rekla: “Ako to tebi znači i tvojoj grupi, naravno da ću doći”. Tako su i meni neki ljudi, kada sam i ja počinjala da radim, prenosili svoja iskustva. Volim uvek da pomognem drugima. Ja sam stvarno mislila da ću se pojaviti na 10 minuta, tako sam doživela, dođem kao Vikina drugarica i ispričam. Međutim, došla sam na probu i videla kamere, studio, baš sam bila iznenađenja, jer nisam očekivala tako ozbiljan nivo. Mislila sam da ću da pričam 10 minuta, a pričala sam sat i po vremena! Uplašila sam se da li ću u tom trenutku uraditi sve kako treba jer se nisam spremala uopšte. Izvukla sam se u smislu što volim da pričam i da su oni bili super raspoloženi. Dobro je ispalo na kraju i baš sam bila zadovoljna. Tu sam kao neko ko će Viki uvek podržati i nadam se da će njeni kandidati dogurati do finala. Isto kao što kada ja imam predstavu dođu moji prijatelji da me podrže – kaže Mirka Vasiljević.

Glumica dodaje i da ne bi mogla da se posveti kandidatima i postane stalni član tima, najpre zbog poslovnih obaveza koje ima.

– Ne bih mogla da se uklopim u njen tim jer je to zaista ozbiljan rad. Pored svog posla i privatnog života, u ovom trenutku ne bih imala vremena da im se 100 odsto posvetim. Ukoliko bude trebalo da dođem još neki put, doći ću, naravno, da joj pomognem kao prijateljici. Lepo smo se zabavili, ispričali i upoznala sam nove, mlade ljude koje ću možda jednog dana slušati kada izađem u grad. Viki mi je poslala kratak snimak da vidim kako to izgleda. Deluje mi da je simpatično – iskrena je Mirka.

Glumica je dodala i šta je pričala sa kandidatima u takmičenju.

– U raznim nekim našim pričama dotakli smo se i dikcije, pa smo malo vežbali. Pričala sam im kako su mene učili velikani kao što su Seka Sablić, Nikola Simić, Nikola Kojo, kako sam ja kroz projekte sve skupljala od njih. Nisam završila akademiju, već drugi fakultet, tako da sam odmalena brzinski učila – dodaje Mirka.

U kući se gledaju crtaći i sport

Glumica se nada da će uspeti da odgleda emisiju u kojoj je učestvovala, iako se u njenoj kući gledaju drugi kanali.

– Ta emisija će tek da se prikazuje… Meni su uglavnom dečji kanali na televiziji, ja kad dođem na red da gledam, već bude kasno veče. Meni tada glava već pada. Slabo mogu da pogledam televiziju. S druge strane, uglavnom su Vujadin i saigrači u to doba kod nas, a Liga šampiona je u toku… Jasno vam je. Ako nisu dečji, prate se sportski kanali. Vole da gledaju fudbal. Ja sam odrasla na utakmicama i fudbal mi u kući uopšte nije stran. Kuća nam je uvek puna muškaraca. Ako se ne igra u dnevnoj sobi, ako se ne igra, gleda se na televiziji ili smo na treningu ili gledamo Vujadina. Tako da ja slabo mogu da pogledam ono što mene zanima – završava kroz smeh Mirka.

story.rsblic.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike