Iza vesele Bridžit Džouns krilo se ovo: Rene Zelveger konačno priznala ZBOG ČEGA se POVUKLA iz sveta Holivuda!

29/08/2019 | 19:30

Glumica Rene Zelveger (50) najpoznatija po ulozi Bridžit Džouns u istoimenom filmu, otvoreno je progovorila o teškom životnom razdoblju, mračnim danima koje je proživela i zbog kojih se povukla iz Holivuda.

Rene je nestala sa javne scene na čitavih šest godina nakon što je, kako je sama rekla, počela “sama na sebe da koluta” očima i ide sebi na živce.

– Dobila sam neke loše savete, iznela sam neke loše ideje. Osećala sam se kao da sam u prilično velikoj tami. I tužno. Ali ne smatram da sam potrošila uzalud život, jer sam puno naučila iz toga, a to mi je, pretpostavljam, bilo potrebno. Naučila sam puno o perspektivi, da prepoznam različite obrasce sopstvenog ponašanja i razumem različite posledice. Tako da sam jednostavno zahvalna na onome što sam naučila i napravila nešto drugačije – ispričala je Rene.

View this post on Instagram

😮

A post shared by Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) on

Priznala je da je od svetla reflektora morala da ode kako bi se posvetila sebi.

– Stigla sam do tačke gde sam se osećala kao da sedim sama pored sebe kada sam snimala filmove. Posmatrala sam sebe i kolutala očima. Zato sam odlučila da odem, postanem zanimljivija i radim nešto drugo – rekla je Rene.

View this post on Instagram

😍😍

A post shared by Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) on

story.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike