Ivana Selakov iskreno o majčinstvu: Trenutak kada sam ĆERKU prvi put uzela u ruke NIKADA NEĆU ZABORAVITI

23/03/2019 | 19:10

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Ivana Selakov i njen partner Predrag Mirković pre tri meseca su postali ponosni roditelji ćerke Krune. Devojčica je na svet došla nakon uspešnog procesa vantelesne oplodnje. Za razliku od većine javnih osoba, Ivana je o svom putu do potomstva otvoreno govorila, pa je u intervjuima koji je prošle godine dala magazinim otkrila da se na ovaj potez odlučila zbog, pre svega, svojih godina, ali i činjenice da nije imala više šta da čeka. Vest o trudnoći nakon samo jednog pokušaja učinila ju je najsrećnijom na svetu, a dolazak ćerke je njenu sreću učinio još većom.

– Trenutak kada sam je prvi put uzela u ruke nikada neću zaboraviti. Pošto sam se porodila carskim rezom, tata je prvi vidio bebu, a ja na fotografiji koju mi je on poslao. Uživo sam je videla tek kad sam izašla s intenzivne njege i to su, stvarno, posebne emocije. Bila mi je jako sićušna i preslatka, imala je crnu kosicu i bila je mirna i dobra, što je i danas, posle tri meseca, ostala. Jako je mirno i dobro dete – kaže Ivana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Selakov (@selakov) дана

Ko je Kruni dao ime?

– Birali smo zajedno, ali je tata dao predlog. Odmah sam se saglasila i prosto nismo imali druge opcije. Ime smo izabrali čim smo saznali pol, ali smo ga držali u tajnosti, jer smo hteli da, na neki način, bude iznenađenje.

U čemu Vas je majčinstvo najviše promenilo?

– Moj muž kaže da me mnogo promenilo. Zovem ga muž, iako zvanično nismo još venčani, ali i to ćemo završiti. Prioriteti su mi se definitivno promenili. Nas dvoje smo bili deset godina zajedno i za to vreme smo prošli stvarno sve, ostvarili se na svim poljima osim na tom jednom i ušli smo, na neki način, u kolotečinu. Život nam se svodio na posao, odmor i neke obaveze. Falilo nam je dete, da nas stvarno ispuni i kako je ona došla u naš život, sve se promenilo. Naravno, nabolje. Ona je sad naš prioritet i uopšte nam nije teško da se bavimo njome i uživamo u tome. Ona je stvarno, kako joj i ime kaže, kruna naše, sada još malo, 11-godišnje veze.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Selakov (@selakov) дана

Na koji način ste podelili roditeljske obaveze?

– Sve radimo po pola. Tata se jako lepo snašao i uživa u tome. Obično se kaže da su devojčice tatine miljenice i to je istina. Njihova ljubav je posebna i obožavaju se. Obaveze smo podelili, i stvar je dogovora ko će, naprimer, da je nahrani, presvuče – rekla je Ivana za Azra.ba.

story.rsazra.baPetar Đorđević

Još iz rubrike