Ivana Dudić je kao devojčica bila VICEŠAMPIONKA BALKANA u jednoj veštini, a iznenadiće vas kojoj

11/12/2018 | 17:00

Dvadesetsedmogodišnja Ivana Dudić jedna je od zvezda koje su se pridružili staroj ekipi u drugoj sezoni serije “Istine i laži”.

Glumica tumači lik Une, koja pretenduje da postane i veća zlobnica od Tanje, koju tumači glumica Jelena Gavrilović.

Osim u ovoj seriji, publika je imala priliku da je gleda u ostvarenjima poput “Ubice mog oca”, “Urgentni centar”, “Bićemo prvaci sveta” i brojnim drugim.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da se Ivana bavila i magijom, odnosno njen otac je mađioničar, a ona je sa njim imala scenske nastupe od sedme godine.

– Imala sam sedam godina kada sam u kostimu zeca ispala iz šešira, u kojem sam potom magijom stvorila mnoštvo šargarepa i učinila da se u mojoj ruci pojavi čarobni štap koji sam pretvorila u buket cveća. Neposredno nakon toga postala sam vicešampionka Balkana u mađioničarstvu. Kasnije sam se nekoliko godina profesionalno bavila ovim zanatom. Mađioničarskim nastupima otvarala sam brojne događaje, kongrese, slavlja. Radila sam sa šest golubova, zecom i pirotehnikom. Najveći izazov mi je bio da nastupam sa živim bićima, jer nikada ne možete da budete sigurni kako će da reaguju. Volela sam da stvaram golubove iz maramice, vazduha i vatre ili da u kutiju stavim tri goluba i pretvorim ih u zeca – rekla je Ivana koja se kasnije ipak opredelila za glumu.

Story.rsGLOSSY/PULS/GLORIAInstagram, Instagram Printscreen

Još iz rubrike