Iva Štrljić: Verujem u čuda, svakodnevno očekujem poziv iz Holivuda

12/07/2018 | 21:51

Glumica Iva Štrljić tvrdi da se za svaku ulogu žestoko borila i da je došlo vreme da i njoj karijera krene uzlaznom putanjom! Ona za “Alo!” kaže da i dalje ima veliku strast prema glumi, kojom se bavi još od srednje škole, i da njeno vreme tek dolazi

Naime, četrdesetjednogodišnja dramska umetnica uverava da nije kasno da se njena karijera nastavi u Holivudu i da se nada “čarobnom” pozivu.

– Sanjam da mi uloge dolaze lakše nego do sada. Naš posao je takav da se sve svodi na to da li ste rođeni pod srećnom zvezdom… Za svaku ulogu sam morala strašno mnogo da se trudim i ponosna sam na svoju borbenost. Kada bih imala čarobni štapić, volela bih da mi samo zazvoni telefon, da to bude poziv iz Holivuda i da se dogodi čudo. Međutim, ja verujem u čuda i svakodnevno očekujem taj poziv – kaže sa osmehom glumica i tvrdi da se uvek trudi da bude nasmejana, iako joj često nije do smeha.

Објава коју дели Iva Strljic (@iva_strljic) дана

– Uvek sam srećna i nasmejana! Smatram da svako treba da razvuče osmeh čim izađe iz kuće, jer će tako prijati ljudima oko sebe. Meni je uvek važno da se moji prijatelji osećaju lepo u mom društvu, jer volim da ih usrećujem – uverava Iva i otkriva da je spremna za nastavak snimanja hit serije “Šifra Despot”.

– Nastavljamo sa snimanjem “Šifre Despot” i radujem se nastavku saradnje sa Radošem Bajićem. On je divan čovek i oduševljena sam njegovom dobrotom, koja se oseća i na setu. Radoš se uvek trudi da zbrine glumca i motiviše ga za rad, što je privilegija – zaključila je Iva.

story.rsalo.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike