Isidora Bjelica NIKAD EMOTIVNIJE česititala ćerki rođendan

04/02/2019 | 21:09

Poznata spisateljica obratila se svojoj ćerki Vili toplim rečima na koje niko neće ostati imun.

Isidora Bjelica često je pričala o svom iskustvu sa bolešću, a njena hrabrost i spremnost na dugotrajnu borbu zaista su pohvalne i motivišuće. Njena pozitivnost i u najtežim životnim bitkama ostala je nepoljuljana.

Najveću podršku pruža joj njena porodica, suprug Nebojša Pajkić, ali i deca Lav Grigorije i Vila Evanđelina.

Njena ćerka Vila danas proslavlja 17. rođendan, te je njena majka vrlo ispisala vrlo emotivnu poruku, koja će zasigurno dirnuti svačije srce, posebno kada se ima u vidu sve kroz šta je Isidora prošla.

– Moja Vila, moja lepotica je nedavno napunila 17 godina, a samo dragi Bog zna koliko mi je trebalo snage da izdržim ovih, skoro pa šest godina pakla, bolova, terapija, očaja, loših prognoza , nadljudske borbe, pet povraćaja bolesti, 66 hemoterapija, padanja i ustajanja, fizičkih i duševnih bolova – da bih sa mojim anđelom bila još neko vreme u ovoj dimenziji, da ne ostavim samu devojčicu od 11 godina bez majke… Hvala dragom i milom Gospodu što je čuo te molitve i dao mi to dragoceno vreme uz moju Vilu… Volim te toliko beskrajno da prkosim svim zakonima fizike i metafizike da samo još jedan dan vidim tvoje plave oči –  ispisala je dirljivu rođendansku čestitku Isidora.

Story.rsGlossy.rsNebojsa Nisi, Luka Sarac