Incident na nastupu Rada Manojlović, reagovalo i obezbeđenje!

30/10/2019 | 13:40

Kako prenose domaći mediji, Rada Manojlović je krajem prošle nedelje pevala na jednom veselju nedaleko od Kragujevca gde je doživeo veliku neprijatnost.

Naime, njoj je jedan pijani gost pokušao da stavi bakšiš među grudi!

– Radi je prišao jedan pijani gost, poljubio joj ruku i ubeđivao da mu otpeva pesmu Miroslava Ilića ‘Šumadijo’. Ona mu je rekla da je trenutno na pauzi i da će mu kasnije ispuniti želju. Tad je on izvukao novčanicu od 200 evra i pokušao da joj je gurne među grudi! – ispričao je izvor za “Informer” koji se zatekao na tom veselju.

Radine kolege su se umešale čim su videle da je pijani čovek napada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radmila RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic) on

– Muzičari iz benda su odmah pritrčali i opomenuli pijanog muškarca da se udalji. On je počeo da se raspravlja sa njima, pa su muzičari pozvali obezbeđenje. Pevačici nije bilo prijatno dok je to gledala, ali se ubrzo vratila na binu i profesionalno završila nastup – ističe izvor dok pevačica kaže da ne voli napadne goste.

– Ne volim kada mi to rade. Ranije je to bilo u okviru nekih granica ukusa, ali su tom prilikom su baš preterali – rekla je folk zvezda i dodala:

– Volim kad mi žene daju bakšiš! Nekako mi ne prija da su samo muškarci oko mene dok pevam! Najveći bakšiš obično uzmem na privatnim proslavama, ali i kad pevam političarima. Oni ne štede novac na veseljima na dobru pesmu!

story.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike