HITNO PRIMLJENA U BOLNICU: Jelena Dokić pred novim životnim izazovom

18/01/2019 | 19:00

Bivša teniserka Jelena Dokić je pre tri dana primljena u bolnicu zbog upale pluća.

Slavna sportistkinja Jelena Dokić koja je u autobiografskoj knjizi “Nesalomiva” opisala sve životne nedaće koje su je zadesile, ponovo se našla u teškoj situaciji. Dobila je upalu pluća zbog čega je hitno prebačena u bolnicu, a o svemu tome obavestila je pratioce na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA DOKIC 🇦🇺🇦🇺🇦🇺 (@dokic_jelena) on

– Posednja tri dana sam provela u bolnici. Obično ne postavljam ovakve stvari na društvene mreže, ali sam objavila da vidite da sve glamirozne stvari koje vidite na Instagramu nisu stvarnost i ne pokazuju pravu sliku onoga što se događa u našim životima. Važno je pokazati i drugu stranu. Mnogo sam radila, naročito nekoliko poslednjih meseci i nažalost sve to me je sustiglo. Zaradila sam grip i upalu pluća, organizam mi je iscrpljen… zato vam savetujem da odvojite vreme za sebe i svoje zdravlje, kako biste “napunuli baterije”. Hvala svim doktorima što su poslendnjih dana brinuli o meni i pobrinuli se da se svojim aktivnostima vratim što pre – napisala je Jelena i okačila sliku iz bolnice u Melburnu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA DOKIC 🇦🇺🇦🇺🇦🇺 (@dokic_jelena) on

Podsetimo, Jelena Dokić je nekada bila najlepša teniserka na VTA turnirima i beležila odlične rezultate, a onda je sve krenulo nizbrdo. Zbog problema sa štitnom žlezdom ugojila se čak 60 kilograma, a isplivao je na videlo i sukob sa ocem Damirom.

Nekadašnja četvrta igračica na svetu mnoge je šokirala detaljima iz privatnog života, u kojima je navela da ju je otac Damir fizički i psihički maltertirao. Ona je u knjizi napisala da je pomišljala na samoubistvo zbog torture, a u intervjuu za “Bild” je otkrila da je bil ai blizu izvršenja tragičnog čina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA DOKIC 🇦🇺🇦🇺🇦🇺 (@dokic_jelena) on

– Njegovo zlostavljanje trpela sam od šeste godine. Fizička torutra trajala je 15 godina, a psihička više od 20. Nazivao me je svakavim pogrdim imenima poput ku**e, krave, dr**e. Čovek se tada oseti bezvrednim i izgubi samopouzdanje. Udarce, fizičke i psihičke, dobijala sam svakodnevno, čak i kada bih pobeđivala. Pomišljala sam u tim momentima na samoubistvo – rekla je svojevremeno Jelena Dokić za “Blid”.

Ipak, do izvršenja tragičnog čina, na svu sreću, nije došlo.

– Od toga me je odgovorio prijatelj, on mi je spasio život. Do ivice sam došla baš zbog oca Damira i 10 godina sam bila u depresiji – rekla je tada bivša teniserka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA DOKIC 🇦🇺🇦🇺🇦🇺 (@dokic_jelena) on

story.rsŽena blicguliver/getty

Još iz rubrike