Hitno otišla kod lekara: Aleksandra Mladenović PALA I UDARILA GLAVU, konstatovali joj POTRES MOZGA

07/12/2018 | 13:00

Mlada zvezda “Granda” Aleksandra Mladenović povredila je glavu tokom proslavljanja krsne slave u svojoj rodnoj Žitorađi, saznaje “Scena”. Mladenovićeva je nakon povrede otišla kod lekara, koji joj je konstatovao potres mozga.

– Sve se dogodilo u par trenutaka. Aleksandra je služila goste i pomagala svojima oko postavljanja hrane. U jednom trenutku krenula je do kuhinje i saplela se o stazicu koja je bila na pločicama. Bukvalno su joj noge izletele i ona je pala i udarila čelom. Povreda nije bila velika, ali su se svi uplašili jer je bilo krvi. Ona nije odmah otišla kod lekara misleći da nije strašno, ali kada se sutradan probudila, nije mogla da veruje koliki joj je otok i koliki bol oseća. Nakon snimanja glave, utvrđeno je da je imala blaži potres mozga – kaže izvor.

I pevačica je potvrdile ove reči i otkrila kako se.

– Povredila sam se, istina je. Slavili smo slavu i ja sam bila jako vesela, saplela sam se i udarila u zid. Imala sam mučnine kada se to desilo, bilo mi je užasno. Posle toga sam zbog bolova danima bila na lekovima. Imala sam blagi potres mozga, ali prošlo je sve, sada sam okej – rekla je Aleksandra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Mladenović (@aleksandra_mladenovic_) дана

story.rsblic.rsM.M./ATA Images

Još iz rubrike