Gusta brada, višak kilograma: Mela Gibsona na ulici skoro da više niko ne prepoznaje (foto)

11/01/2018 | 09:30

On je jedan od najuspešnijih holivudskih glumaca koji je u danima najveće slave oduševljavao ulogama u brojnim filmskim hitovima. Ali poslednjih godina, najviše nakon skandala u kojem je izvređao policiju i Jevreje, Mel Gibson se pomalo i povukao iz javnog života, a tu i tamo bi se pojavio na po kojem događaju. Za to vreme, a i danas, stranice tabloida uglavnom je punio turbulentnim ljubavnim životom.

Ovaj 62-godišnji glumac je trenutno u vezi s 27-godišnjom Rozalind Ros s kojom su ga paparaci fotografisali u ponedeljak u Malibuu, piše Stil.

Sa sedom bradom i kilogramima viška, glumac je izgledao gotovo neprepoznatljivo, a za tu priliku je obukao pomalo prevelike košulju i farmerke.

Mel i Rozalind, koji su u vezi tri godine, zajedno imaju sina Larsa koji će krajem meseca da napuni godinu dana. Inače, ovaj kontroverzni glumac je otac ukupno devetoro dece. Sedmoro dece je dobio s prvom ženom Robin Mur s kojom je u braku bio 31 godinu. S pijanistkinjom Oksanom Grigorijevom ima osmogodišnju ćerku Luku.

story.rsguliver/getty, instagram

Još iz rubrike