Gru JE PRE 7 GODINA ZAMALO POGINUO NA ALPIMA: Po repera su tad došli helikopteri i spasli ga

10/09/2019 | 12:35

Juče je domaću javnost šokirala i rastužila vest da je slavni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo kod Nautičkog kluba “Zemun” nakon što je prilikom paraglajdinga upao u vodu.

Pokojni reper koji je poznat po tome što je voleo ekstremne sportove jednom prilikom priznao je da je zimovanje 2012. godine moglo da ga košta života.

Naime, on je u Francuskoj bio sa suprugom Danicom na Alpima, a rešio je da se do hotela gde je odseo spusti van staze.

– Danica se spustila stazom do hotela, a ja sam sa par drugara krenuo van staze, ka jednom delu gde vidljivo niko dugo nije prolazio. Onda smo skapirali zašto niko nije prolazio. Jedan prijatelj i ja smo se odvojili od grupe i završili smo na nekoj litici, ozbiljnoj litici sa koje kada se padne ne lomi se ruka ili noga već se gine. Bogami, dva sata je bila borba za život dok nije došao helihopter sa spasiocima. Kad ne razmišljam o tome da sam mogao da poginem, bilo je to lepo iskustvo. Vozio sam se helikopterom na sajli, kad bi mi se to inače desilo u životu? – istakao je Gru 2018. godine za beogradske medije.

Inače, Danica, nekadašnja manekenka i voditeljka, i Dalibor u oktobru ove godine trebalo je da proslave 12. godišnjicu braka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DALIBOR ANDONOV ~ GRU (@gru.fanpage) on

story.rsAntonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike