NOVO PORODIČNO GNEZDO: Haris Džinović GRADI VILU VREDNU 2 miliona evra

09/10/2018 | 14:45

Haris Džinović polako ali sigurno gradi svoj luksuzni dom na Senjaku. Pevač je, podsetimo, početkom prošle godine kupio plac u blizini stadiona “Grafičar”, a ubrzo je i počeo da zida vilu koja će navodno vredeti čak dva miliona evra. Na tom placu se nalazila kuća koju Džinović nije želeo da renovira, već ju je srušio i krenuo ispočetka da pravi dom po svom. U svemu je učestvovala i njegova supruga Melina, kojoj se baš ova lokacije najviše i svidela.

Komšije popularnog pevača su oduševljene što će im baš oni biti susedi:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia) on

– Da, da, tu je Harisova zgrada. Idete malo niže niz ulicu i sa leve strane se nalazi plac. Čini mi se da su radovi do pola već gotovi. Vredna je to nekrenina. Videli smo da je angažovao izvođače radova i da sve teče po planu. I pevač često dolazi da nadgleda situaciju na terenu. Tu je i čuvar koji danonoćno čuva zidove i materijal. Čuli smo i da Haris nije ništa prepuštao slučaju, već je želeo da učestvuje u svakom deliću gradnje svog luksuznog kompleksa – rekao je ljubazno komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Kako se navodi, porodica Džinović će se useliti u novi dom na proleće sledeće godine:

– Oni su želeli da se usele već do kraja ove godine, ali to nije moguće. Grubi radovi su maltene završeni, ali ima tu još dosta posla. Gornji sprat je predviđen za njihove naslednike, dok se u donjem delu doma nalaziti prostrani dnevni boravak s ogromnom kuhinjom. Dosta posla ih očekuje i oko dvorišta koje je takođe prostrano. Biće to moderna nekretnina i verujem da će uživati u njoj – zaključio je izvor blizak paru.

story.rskurir.rsMirko Tabašević