Gradi novi dom: Lea Kiš napušta Beograd

15/04/2018 | 17:47

Voditeljka TV Grand, Lea Kiš, se zasitila gradskog života, a budući da već godinama ima vikendicu na Avali, odlučila je da joj ona postane i novi dom.

– Lea i njen suprug Momčilo Jokić došli su na ovu ideju još pre nekoliko godina, ali su odlučilii tek sada da je realizuju. S obzirom na to da je Lea rešila poslovno pitanje koje joj je prethodnih meseci bilo prioritetno, sada će da se posveti planovima na privatnom polju. Do leta bi trebalo da Lea i Momčilo definitivno napuste svoj dom u Beogradu i presele se u vikendicu na Avali, a kuću u Beogradu ostaviće svojoj naslednici Sari Mii – otkriva za “Blic TV magazin” bliska Leina prijateljica.

Kako kaže naš izvor, Lea i Momčilo su do sada samo preko leta boravili na Avali, a sada će tamo biti njihova nova adresa, jer se tamo najbolje osećaju.

– Oni uživaju kada su tamo. Okruženi prirodom imaju svoj mir i komfor i sve im je potaman. Kada su vreli letnji dani obavezno napune bazen, a često pozovu i prijatelje na druženje i roštiljanje. Lea planira da se u okviru novog doma posveti svim čarima seoskog života. Svoju već raskošnu baštu upotpuniće novim cvećem, a ona i njen suprug imaju u planu i da zasade voćnjake i da se bave uzgajanjem voća. Pobornici su zdravog života i zdrave ishrane, pa su se usaglasili da je najbolje da se hrane onim što sami gaje i za šta znaju provereno da je zdravo – tvrdi izvor i dodaje šta voditeljku i njenog supruga sprečava da se odmah presele na Avalu.

Ušuškani dom na Voždovcu – Lea Kiš: U mojoj porodici sve je transparentno

– Možda bi oni već sada otišli, ali moraju prvo da renoviraju vikendicu. Nije tu potrebno mnogo ulaganja i posla, ali Lea je perfekcionista i želi da ih sačeka enterijer koji je u potpunosti po njenim kriterijumima i ukusu. Lea planira da promeni neki nameštaj u kući, da doda neke nove elemente, a možda će menjati nešto i u dvorištu.

I sama voditeljka je potvrdila da je čeka selidba iz grada na selo.

– Dosadio mi je život u gradu, moram da priznam. Moj izbor je spoj prirode, mira i tišine. Kada se bavite poslom kojim se ja bavim i kada živite u gradu koji, slobodno mogu da kažem postao “džungla” gde ništa ne možeš da završiš i uvek negde kasniš, onda poželiš promenu i neku mirniju varijantu. Potreban mi je drugačiji način života u ovom životnom dobu i radujem se tome – kaže Lea za “Blic TV magazin”.

story.rsPetar Đorđević, Antonio Ahel/ATA Images

Još iz rubrike