Govorili su joj da je “kao bure” i da nakon porođaja ne liči na sebe, a sada im je novom fotkom U BIKINIJU ZAPUŠILA USTA! (foto)

24/04/2019 | 18:00

Glumica Eva Longorija prošle godine dobila je sinčića Santijaga, a lepoj Latini ovo je prvo dete koje je dobila u braku sa Hose Antoniom Bastonom, direktorom čuvene kompanije “Televisa”.

Od porođaja je prošlo deset meseci, a Eva je već uspela da steše figuru i vrati devojačku liniju, čime se pohvalila i na svom Instagram profilu.

Naime, ona je sa fanovima podelila fotografiju sa odmora na kojoj pozira u minijaturnom crvenom bikiniju, a na kojoj vidimo da je telo ponovo izvajala do perfekcije. Ova objava je prikupila ogroman broj lajkova, ali i komentara, a javila se i Viktorija Bekam, koja je inače bliska Evina prijateljica.

– Izgledaš odlično – napisala joj je Viktorija, a mi moramo da se složimo sa njom. Inače, podsetimo, pre samo nekoliko meseci Eva se suočila sa ogromnim brojem kritika na račun toga što nije uspela da “dotera” liniju i skine nagomilane kilograma odmah posle porođaja.

View this post on Instagram

Ohmmmm or Ommmmm depending who you are 😎

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Negativni komentari su išli dotle da su joj na društvenim mrežama poručivali da je “prase” i da je “kratka i debela”, ali se glumica dostojanstveno nosila sa tim i nije se oglašavala, sem ponekom fotografijom sa vremena na vreme i snimkom iz teretane, jasno svima stavivši do znanja da polako, ali sigurno radi na tome da se steše.

– Stvarno sam želela da dam svom telu vreme da se prilagodi vremenu posle trudnoće. Znate – dobila sam dete! Moje telo je stvorilo ljudski život, tako da stvarno nisam žurila da se vratim u formu – istakla je Eva pre par meseci, i dodala:

– Sada vežbam i gledam šta jedem. Polako se vraćam u taj ritam. Još uvek volim jogu, radim sa težinama u teretani, trči, praktikujem pilates… Rotiram sve te stvari. Dijeta i ftines su deo moje svakodnevice – zaključila je ova holivudska diva.

View this post on Instagram

Baby at the beach! 👙👶🏻👣

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

A trud se svakako isplatio!

Story.rsŽena BlicGuliver Getty Images