GOLA U KADI I PRETUČENA: Sloboda u POTRESNIM scenama serije “Koreni” koje su PODIGLE PRAŠINU, a evo kako su fanovi reagovali

10/12/2018 | 15:00

Osma epizoda serije “Koreni” koja je prikazana u nedelju uveče uzburkala je javnost zbog dve scene u kojima je Sloboda Mićalović.

U prvoj Simka (Sloboda) bije svog muža Đorđa (kojeg tumači Igor Đorđević, inače Slobodin kum u privatnom životu) nakon što je izneo sumnju u to da li je dete njegovo i druga – kada se Sloboda porađa i na svet donosi sina, naslednika loze.

U epizodi je prikazana i namera Đorđa koji kupuje nož da ubije i Simku i dete ukoliko sazna da nije njegovo. Međutim, Simka je imala težak porođaj i rodila je zdravog dečaka, a Aćim Katić ( Žarko Laušević) krsti unuka imenom političkog mentora Adama Petronijevića.

Slobodina uverljiva gluma, teški momenti i savršena scena tuge u kojoj od muke bije Igora Đorđevića raznežila su i rasplakala gledaoce, što su javno podelili i tviteraši.

Bilo je i onih koji tvrde da je Sloboda MIćalović koju inače upoređuju sa njenom prijateljicom i koleginicom Monikom Beluči, nadmašila holivudsku divu.

Nekad Monika Beluči , danas Sloboda Mićalović , lepota, harizma, damska pritajena erotika #koreni

Naravno, bez komplimenata nije ostao ni Igor Đorđević.Mene boli. Sa koliko emocija ovaj Đordjević docara zivot Djordja, to nije reaono. #koreni

On i Sloboda su, očigledno, savršen tandem.

Inače, osim o njihovoj glumi, povela se polemika i o sceni u “Korenima” – gde se slavi rođenje muškog deteta. Naime, tvitraši su pokrenuli polemiku o stanju društva i ženinom mestu u istom.

I danas se susrećemo da je veće slavlje kad se rodi muško nego žensko dete

I danas se prema ženi odnose kao prema sluškinji, čija je osnovna funkcija da rađa

Deca su blagoslov od Boga a žena stub srpske porodice- to moramo da naučimo #Koreni

– I danas se susrećemo da je veće slavlje kad se rodi muško nego žensko dete. I danas se prema ženi odnose kao prema sluškinji, čija je osnovna funkcija da rađa. Deca su blagoslov od Boga a žena stub srpske porodice – to moramo da naučimo – jedan je od komentara.

Da li bi bilo tako da je i cerka?

Podsetimo, serija je rađena po romanu Dobrice Ćosića, a radnja se zasniva u imaginarnom selu Prerovo u domu uglednog domaćina i bogataša Aćima Katića.

Story.rsBlic.rsPetar Đorđević, Stefan Tomašević Ata Images Antonio Ahel

Još iz rubrike