Godinama ćutala o njegovim navikama: Ružni detalji raskida Nikol Šerzinger i Luisa Hamiltona

16/01/2018 | 10:43

Pevačica i glumica, jedna od najlepših žena sveta koja intrigira svojom pojavom na sceni Nikol Šerzinger nije želela da ima seks utroje sa bivšim i zato je njihova veza “pukla”. U pitanju je proslavljeni vozač Formule 1 Luis Hamilton sa kojim ona nije u kontaktu od 2015. godine, ali su detalji njihove burne osmogodišnje veze tek sada isplivali.

Ružne detalje raskida medijima je ispričala Hamiltonova dvadesetšestogodišnja ljubavnica Veronika Vale. Sportista se sa njom zabavljao odmah nakon raskida sa Nikol, pa joj se poveravao, a na nju je vršio snažan pritisak da probaju grupni seks.

A post shared by F1. It’s an obsession. (@jonathan_p1) on

Veronika je otkrila i da ga je Nikol konačno napustila zbog toga što nije imao nameru da se oženi sa njom, stalno se pravdao da nije spreman.

– On je dvostruka ličnost, kao Doktor Džekil i Mister Hajd. Vrlo često menja raspoloženja. Na početku je bio jako ljubazan, ali samo nekoliko nedelja od našeg upoznavanja bilo je dovoljno da shvatim o kakvom čoveku se radi –  ispričala je Veronika za “San”.

Luis je vrlo često govorio o bivšoj, pa je Nikol, kaže Vale, nazivao i raznim pogrdnim imenima.

Prema izjavama mlade ljubavnice, jednom joj je predložio i seks sa manekenkom Karuš Tran, koja je najpoznatija kao bivša devojka ozloglašenog Krisa Brauna.

Pevačica nije želela da komentariše ove natpise, kao ni Hamilton.

Nikol je sada svoju sreću pronašla pored mladog bugarskog tenisera Grigora Dimitrova.

story.rsb92.netguliver/getty

Još iz rubrike