Goca Tržan otvorila dušu o detaljima iz privatnog života, a ono što kaže o GREŠKAMA iz prošlosti iznenadiće sve

05/05/2019 | 12:17

Pevačica otkriva da joj nije prioritet da se oblači u skladu sa trendovima jer je za to potrebno dosta para. Tvrdi da voli drugačije da troši – na stvari koje je intelektualno oplemenjuju.

Gocu Tržan često možemo videti doteranu i sređenu na nastupima i televiziji, ali i u prvom redu na modnim revijama. Samim tim, iako deluje da je opčinjena modom, ona otkriva da ne voli previše para da daje na garderobu i cipele.

Nisam opčinjena modom i boli me uvo za to. Niti imam para, niti imam vremena da se time bavim. Da se posvetiš i baviš samo modom, treba ti ozbiljna lova, a ja rađe trošim novac na putovanja i na stvari koje će da me oplemene, a moda u svojoj suštini nije tako nešto – navodi Goca Tržan.

Pevačica se zbog prirode svog posla svakodnevno trudi da bude doterana i u skladu sa modnim trendovima, ali ne krije da postoje trenuci kada i nije bila ponosna na svoja izdanja.

– Ipak sam odrasla u 90-im godinama i mislim da ne postoji ništa gore od mode u tom periodu. Toliko sam grešila u svemu što sam radila što se tiče izbora garderobe da sam čak jako ponosna kada vidim svoje slike iz tog perioda i kakve sam greške pravila – objašnjava kroz osmeh.

Pevačica ne krije da joj pomoć pri odabiru garderobe daje upravo suprug Raša, koji takođe traži savete od nje.

– On naročito pita mene, ali i ja umem da pitam njega jer mi je stalo do njegovog mišljenja. U fazonu je – „ženo, obuci me“. Tako da je odavno naučio da mu pomažem, i to je to – kaže pevačica i otkriva u kom modnom izdanju najviše voli da vidi svog supruga:

– Volim kada obuče odelo. On je izuzetno lepo i manekenski građen i visok je, tako da mu odela savršeno stoje.

Popularna pevačica je već neko vreme član žirija muzičkog šou “Pinkove zvezdice All stars”, a iako se u medijima često navodi da između pevača u žiriju ima nesuglasica, Goca to demantuje i navodi da su sve svađe iscenirane.

– Uuu, svađamo se i “p*čimo se” onoliko. Šalim se, naravno. Mi se svi jako volimo i poštujemo. Nije loše zbog gledanosti da vi pišete svašta u novinama. Ovom narodu samo to nešto znači, lepota je odavno prestala da bude bitna – kaže pevačica i dodaje:

– Malo mi ide na živce što se više piše o nama u žiriju, nego o mališanima iz šoua. Oni su i te kako vredni pažnje.

story.rsBlic.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike