Goca Tržan iskreno o SEKSU: MANITE SE MALOGRAĐANSKE PRIČE I UŽIVAJTE U ŽIVOTU

26/01/2019 | 18:15

Goca Tržan je na “Jutjubu” počela da objavljuje svoje vlogove, a svi jedva čekaju da čuju šta će sledeće čuti od popularne pevačice.

Pevačica je ovaj put pričala o tome zašto se muškarci zaljubljuju u žene sa bujnim grudima, ali i seksu na prvom sastanku.

– Mene moj muž pipka gde god stigne, kad god smo negde – i za grudi, guzu i moram da priznam da mi se to sviđa. Jeste malo nepristojno, ali šta da radim, bolje i to nego da me ne pipka uopšte. Mislim da muškarac koji se zaljubi u ženu – tu je, suštinski, energija bitna i njihovo međusobno dopunjavanje. Uživajte u onome što imate i ne opterećujte se oko onoga u čemu muškarci uživaju, jer muškarci uživaju samo u onome što im vi dajete, pa šta god da je to – da li su to male grudi, velike grudi… Razni muškarci, razne žene, razne sklonosti… Opustite se u životu – poručila je Goca, a onda otkrila kako se “smuvala” s Rašom.

– Muvao me je dosta dugo, jer sam bila u potpuno sumanutom stanju… Ali na prvom dejtu ozbiljnom, nismo imali problem sa tim. Manite se te malograđanske, palačanske priče, uživajte u životu. Niko vam neće brojati – poručila je Goca u svom vlogu.

story.rskurir.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike