FOTOGRAFIJE SA VENČANJA KOJE JE PRATIO CEO SVET: Glumica i pevač na meti kritika zbog TRADICIONALNOG DETALJA

04/12/2018 | 21:40

Bivša mis sveta i glumica indijskog porekla Prijanka Čopra (36) udala se proteklog vikenda za pevača Nika Džonasa (26) u rodnoj Indiji.

Njihovo tradicionalno venčanje pratio je ceo svet, ali su se našli na meti kritika organizacije za prava životinja PETA, koja ih je optužila da zlostavljaju životinje.

Naime, u skladu sa tradicionalnim indijskim običajima, Nik je po mladu došao na okićenom slonu što je naljutilo ljubitelje životinja.

– Čestitamo vam vaš srećan dan, ali žalimo što to nije bio srećan dan i za životinje. Slonovi koji se iznajmljuji za venčanja žive u lancima, a konji se “vaspitaju” bičevima i šiljcima – navodi se na zvaničnom Tviter profilu “PETA Indija”. Par još nije odgovorio na ove kritike.

Glumica, koja je 2000. godine izabrana za mis sveta, i nekadašnji pevač benda “Jonas Brothers” želeli su da njihovo venčanje bude odraz dve kulture, hindu i hrišćanske.

Sve je počelo u kući njene majke ceremonijom “puja”, zatim “sagneetom”, delom svečanosti na kojoj se porodice takmiče u plesu i pevanju, te ceremonijom “mehendi” u sklopu koje se nevesti iscrtavaju tradicionalne tetovaže na dlanovima i rukama.

Potom su razmenili bračne zavete prema hrišćanskim običajima, a venčao ih je Nikov otac u “Jodhpur’s Umaid Bhawan” palati u Radžastanu. Više fotografija sa venčanja o kojem priča ceo svet pogledajte u galeriji.

View this post on Instagram

Congratulation dear @priyankachopra پریانکا چوپرا زیبا و دوست داشتنی با موزسین معروف امریکایی نیک جوناس که ۱۰ سال از پریانکا کوچکتره ازدواج کردند و این فیلم رو امروز تو پیجشون به اشتراک گذاشتند. واقعا مراسمشون زیبا و پر احساس بود 💝 من که عاشق لباس و گل و میکاپ و مدل مو و فضاشون شدم ❤️❤️😍 دخترا شما دوست دارید عروسی رویاییتون تو چه محیطی و کجا برگزار بشه؟! 😉 ⛔️پست موقت ⛔️ #priyankachopra #priyankachopranickjonas #priyankanickwedding

A post shared by آناهیتا محمدی میکاپ آرتیست (@anahita.beauty) on

Story.rsBlic.rsGuliver/Getty Images, Instagram

Još iz rubrike