Filip Krajinović upoznao devojku sa porodicom, ali jednu stvar im je ZABRANIO

05/01/2019 | 18:30

Teniser Filip Krajinović fotografijom sa devojkom Anđelom Novčić potvrdio je da uživaju u ljubavi, a u javnosti još uvek ne želi da priča o njihovom odnosu.

Uspešni srpski teniser Filip Krajinović objavio je prvi put javno fotogafiju sa svojom devojkom, dve godine mlađom Anđelom Novičić, iako su u vezi više od tri meseca. Oni koji ga dobro znaju kažu da je teniser pogazio svoju reč da više neće eksponirati svoj privatni život javno i odmah im je palo na pamet da Filip želi da se skarsi pored zgodne Čačanke, koja takođe igra i voli tenis.

– Filip se zaljubio do ušiju. Posle veze sa Ninom o kojoj su brujali mediji zarekao se da neće više ništa da priča o ljubavi i partnerkama. Kad je počeo vezu sa Anđelom u jednom navratu je objavio i fotografiju sa njom, ali se brzo pokajao i izbrisao je. Sada se situacija mnogo promenila i ne stidi se da svetu pokaže koliko se njih dvoje vole. Ne razdvajaju se skoro nikada i ona ga prati na svim turnirima. Ne bi mi bilo čudno da se venčaju uskoro, kao i da dobiju dete. Jesu mladi, ali su oboje ozbiljniji od većine svojih vršnjaka. Anđela odlično razume Filipa i njegove obaveze jer je i sama od sedme godine počela da trenira beli sport. Međutim, ona je skoro odustala od sportske karijere jer nije uspela da dostigne veći uspeh nakon što je u juniorskoj kategoriji osvojila ekipna državna prvenstva sa Crvenom Zvezdom, a kasnije i sa Partizanom – otkriva blizak Filipov prijatelj za “Blic”.

Budući da su nerazdvojni, Filipovi i Anđelini najbliži članovi porodice upućeni su u njihovu ljubav, a Filip je svoju dragu upoznao i sa roditeljima i familijom. Međutim, njegovi najbliži nisu želeli da govore o njegovoj ljubavi sa Anđelom i njihovim eventualnim planovima.

– Filip je nama, njegovoj najbližoj porodici, zabranio da pričamo o njegovom ljubavnom životu. Sve što mogu da vam kažem je da je Filip srećan i da se super trenutno oseća. Zdravlje mu je dobro i sprema se za Australijan open i u Melburnu je već nekoliko dana. Trenira i trenutno je skoncentrisan na tenis i posvećen sportu 100 odsto – rekla je za “Blic” Filipova rođena sestra Katarina.

Nina sama na Jahorini

Nina Radulović i Filip Krajinović nikada nisu pričali o razlozima rastanka, ali je očigledno da su preboleli jedno drugo. Dok Filip uživa sa svojom novom devojkom, Nina uživa na Jahorini. Lepa voditeljka nekoliko dana uživa na ovoj planini, a dokaz tome je i fotografija koju je objavila na društvenim mrežama.

Podsetimo, Nina i Filip se nakon raskida više ne prate na društvenoj mreži Instagram.

story.rsblic.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike