Filip Krajinović o tračevima: Nisam muvao Milicu Pavlović, PEVAČICE NISU MOJ TIP

14/08/2019 | 10:41

Krajem prošle godine domaći mediji bili su puni naslova o tome kako je, tada zauzeti teniser Filip Krajinović pripit spopadao Milicu Pavlović na nastupu u jednom prestoničkom klubu.

Nakon toga još jednom je “uhvaćen” dok je sa društvom slušao atraktivnu pevačicu, a sada je, za “Alo VIP” odgovorao na “optužbe” da je navalentan i otkrio istinu.

– Kada stanem da popričam s devojkama u klubovima to ne znači da ih muvam. Imam pravo da upoznajem devojke, da im priđem i popričam s njima. Nisam navalentan. Samo sam ljubazan prema njima – rekao je Krajinović povodom “muvanja” Milice Pavlović i dodao da pevačice “nisu njegov tip”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

– Volim muziku, ali pevačice ne preterano – ispričao je teniser i otkrio da iako ide na nastupe Milice Pavlović ne sluša njenu muziku!

– Bio sam jednom ili na dva njena nastupa. Drugi put kada sam bio došao sam s društvom, bili smo u ćošku i uopšte joj nisam prilazio. Prvi put jesam, drugi nisam. Drugi put je ona došla za naš sto, koliko se sećam. Milica i ja nikada nismo bili u vezi. Imali smo korektan odnos i to je sve. Uopšte mi nije jasno zašto se stvorila ta slika o meni i Milici Pavlović kada ja s tim nemam nikakve veze. Nikada ništa nije bilo između nas, mi smo samo prijatelji, to može i ona da potvrdi.

story.rsPetar Đorđević

Još iz rubrike