Tvrdnja koja je ŠOKIRALA FANOVE- Dženifer i Bred sada čekaju zajedničko dete?

07/01/2019 | 13:20

Javnost je bila u šoku nakon naslovnica koje su osvanule prošle nedelje, a na kojima piše da je Dženifer Aniston u drugom stanju i da nosi dete Breda Pita!

“US” magazin je tvrdio da se glumica i glumac useljavaju zajedno i da uskoro očekuju dete, a pojavila se i fotografija ultrazvuka koji navodno pripada Dzenifer. Dok su fanovi bili u šoku, menadžeri dveju zvezda brzo su negirali ove tvrdnje, a izvor blizak glumici tvrdi da je ova vest veoma pogodila.

– Nije mogla da veruje da će se ljudi spustiti ovoliko nisko, zaista je povređena. Bila je u šoku kada je videla tu naslovnicu – tvrdi izvor blizak glumici koja je bila u braku sa Bredom gotovo pet godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by americanmodel (@amedmagren) on

– Navikla je da čita razne gluposti o sebi u američkoj štampi, ali tvrdnje da je trudna sa svojim bivšim suprugom i fotografija lažnog utrazvuka bili su kap koja je prelila čašu. Nije mogla da veruje da se bilo ko osmelio da iznese takve laži.

Magazin je pored fotografije napisao da su Dzenifer i Bred oduvek želeli zajedničko dete i nikada nisu odustali od te ideje i da su navodno, jako srećni jer se to konačno dešava.

“Hvalila se prijateljima da je trudna i svi jedna čekaju da vide njihovu bebu” , tvrdi magazin. Bredov menadžer se takođe oglasio povodom ovih tvrdnji i dodao da su one “lažne” i “neosnovane”.

Sasvim je jasno da je ovo nizak udarac magazina koji se osvrnuo na nedavne izjave popularne glumice koja je govorila o svojim problemima da ostane u drugom stanju sa Džastinom Teruom.

Dzastin i Dženifer razišli su se početom 2018. godine, a glumica je sredinom avgusta progovorila o njihovom raskidu i netačnim informacijama koje su to ispratile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston Fans (@jenniferanistononline) on

Story.rstracara.comguliver/gettyimages

Još iz rubrike